Deze mancave op wielen wil je hebben!

door

Caravans en motorhomes zien er niet altijd even nice uit. En daarbij heb je alle ruimte die ze je bieden niet eens nodig in je eentje. Juist om deze reden hebben we deze mancave op wielen geselecteerd, speciaal voor je solo trips. Deze veelzijdige mancave op wielen heeft meer te bieden dan op het eerste oog lijkt!

Deze mancave op wielen is een echte off-roader

De Sherpa is voorzien van een hardshell omhuizing en gaat moeiteloos door ruig terrein dankzij een onafhankelijke ophanging. Speciaal ontworpen om niet onder te doen aan de verwachtingen gaat deze caravan je zeker verrassen!

Kamperen

Als je bent aangekomen op je kampeerplek na een dagje terrein rijden wil je natuurlijk even douchen. De Sherpa is voorzien van een uitklapbaar douchegordijn, zodat jij kan douchen onder de sterren. Fris en fruitig op het queen size bed kan je genieten van de tv- en stereoinstallatie. Laat je je Sherpa liever een dagje staan, dan koppel je hem zo los van je trekhaak. Aan het eind van de dag pik je hem in een mum van tijd weer op.

Slaapcomfort

Koud ga je het zeker niet krijgen, de Sherpa is namenlijk voorzien van een diesel generator om jouw nachten zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht het nou wat warmer zijn, dan kan je gebruik maken van de uitklapbare daktent. Zo kan je genieten van de sterren en slapen in comfort!

De volgende ochtend geeft het tweepits fornuis genoeg mogelijkheden om een stevig ontbijtje te maken. Precies wat je nodig gaat hebben voor de volgende etappe van je reis.

Minpuntje

Dit klinkt natuurlijk allemaal te mooi om waar te zijn. En wat kan zo’n caravannetje nou kosten? Nou €42K op precies te zijn. Niet mals! Echter heb je hier wel heel erg veel plezier van!

 

Mancave op wielen

 

AccessoiresTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.