Een NKBV lidmaatschap voor maar € 5 is de beste deal van het najaar

door

We hebben goed nieuws voor alle berg-, outdoor- en adventureliefhebbers! De Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) heeft namelijk een speciale kwartaalactie voor iedereen die graag het avontuur opzoekt. Zo heb je tot de eind van het jaar een NKBV lidmaatschap voor maar € 5! En dat is niet alles, want er gaan nog veel meer deuren voor je open. Zo ontvang je een paar Rab handschoenen t.w.v. € 25 cadeau, krijg je ruim 50% korting op een reisverzekering en een klimjaarkaart.

Wat is een NKBV lidmaatschap precies?

Een NKBV lidmaatschap is meer dan alleen maar lid zijn van de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging. Als lid krijg je unieke voordelen en alle input om het maximale uit jouw outdooravontuur te halen. Zo krijg je korting op de overnachtingen in berghutten, kan je heel voordelig een zeer uitgebreide reisverzekering afsluiten, krijg je alle nuttige informatie via een kenniscentrum en ontvang je het klim- en bergsport magazine Hoogtelijn. Ook biedt de NKBV diverse cursussen aan, zodat jij als een pro de bergen in gaat. Wij volgden bijvoorbeeld een alpine rots en sneeuw C1 cursus. Daarnaast zijn er exclusieve workshops, communitydagen, de bergsportdag, een exclusieve korting bij Bever en nog veel meer.

NKBV Kwartaalactie 2021
Foto © Ruben Klink

Een NKBV lidmaatschap voor maar vijf euro?!

Naast alle voordelen voor jezelf, brengt het NKBV lidmaatschap ook veel meer voordelen voor de outdoorwereld. Als NKBV-lid draag je namelijk bij aan het Gegenrecht Fonds. Alle Alpenverenigingen dragen een deel van de contributie af aan het Gegenrecht Fonds. Dit fonds zorgt ervoor dat de Alpen goed blijven onderhouden. Zo worden de bergpaden, routes en berghutten behouden en onderhouden. Vanuit jouw NKBV lidmaatschap gaat er jaarlijks ongeveer € 9 naar het Gegenrecht Fonds. Niet gek dus dat je op de overnachtingen in berghutten 50% korting krijgt. En als kers op de taart, betaal je nu dus maar € 5 (normaal € 52,50) voor een NKBV lidmaatschap tot het eind van het jaar én ontvang je een paar Rab handschoenen t.w.v. € 25 cadeau.

De meest uitgebreide (bergsport) reisverzekering

Onbezorgd genieten van de bergen en activiteiten in de bergen kan je alleen maar als je weet dat het veilig en goed kan. Naast de randvoorwaarden als goede kennis overbrengen en het onderhoud van paden, zorgt de NKBV ook voor een perfecte reisverzekering. Als je jouw NKBV lidmaatschap hebt bemachtigd, kan je nu voor maar € 17,50 (normaal € 38,75) ook de doorlopende reisverzekering afsluiten. Zo weet je zeker dat je goed verzekerd gaat klimmen, hiken, (off-piste) wintersporten en noem het maar op. En niet helemaal zeker over het reizen, dan is er ook een annuleringsverzekering.

NKBV Kwartaalactie 2021 C2 cursus
Foto © Chris König

Klimjaarkaart

Bij de unieke korting op het NKBV lidmaatschap en de reisverzekering stopt het niet. Je krijgt namelijk dit kwartaal ook een klimjaarkaart voor maar € 10 (normaal € 20). Deze klimjaarkaart heeft je onbeperkt toegang tot de Belgische klimgebieden. En dat zijn er ondertussen maar liefst 32.

NKBV lidmaatschap kwartaalactie 2020 klimmen

De NKBV lidmaatschap kwartaalactie actievoorwaarden

Je krijgt de Rab handschoenen (t.w.v. € 25) wanneer je je aanmeldt voor een nieuw lidmaatschap. De actie geldt ook voor gezinsleden. De actieprijs voor het lidmaatschap is geldig voor alle lidtypen. Je kunt alleen gebruik maken van deze actie onder de voorwaarde dat je ook in het kalenderjaar 2022 lid blijft. De actieprijs voor de reisverzekering is geldig voor leeftijden vanaf 5 jaar. De actie is geldig t/m 31 dec 2021 en zolang de voorraad strekt. Cadeau is niet inwisselbaar voor geld.

Foto © Ruben Klink

TheOutdoors.nlVeiligheid

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.