Geen reis is te gek voor de Osprey Transporter 40

door

Ga je binnenkort een korte reis maken en weet je niet wat voor tas je mee moet nemen? Denk dan eens aan de Osprey Transporter 40. Deze allround duffel is perfect voor élke reis. Van stedentrip met het vliegtuig, waar deze duffel perfect mee kan als handbagage, tot huttentocht waar je met je daypack op pad gaat, maar de andere spullen lekker in de duffel kan laten. Of je gebruikt hem gewoon als tweede tas bij het backpacken of om dagelijks naar de sportschool te gaan of bijvoorbeeld op een motor- of fietsvakantie.

Osprey Transporter 40

Osprey Transporter 40

Bij het eerste aanblik zit de Osprey Transporter 40 in een kleine opberghoes. Je gelooft eigenlijk je ogen niet dat er in zo’n klein hoesje, zo’n grote duffel kan zitten. Eenmaal opengeritst en ontdaan van de hoes, zie je de Osprey Transporter 40 in volle glorie. Een 40 liter grote duffel die klaar is voor elk avontuur. Aan alles merk je dat dit je nieuwe beste reismaatje is geworden. En met een 1200 gram en 53 bij 31 centimeter is de tas niet te zwaar en ook zeker niet te groot.

Reismaatje

Dat de Osprey Transporter 40 jouw nieuwe reismaatje is, merk je aan de perfecte eigenschappen van de duffel. Duurzame en hoogwaardige materialen, waterbestendig, stevig, verschillende vakjes en hij draagt heerlijk comfortabel. Voor het dragen kan je kiezen om hem als schoudertas of als rugtas te gebruiken. De rugtas variant is heerlijk als je hem een langere afstand meeneemt. Kortere afstand? Dan gooi je hem heerlijk over jouw schouder.

Osprey Transporter 40

Alleskunner

Als een Houdini verdwijnen al jouw spullen in deze Transporter 40. Wandelschoenen, klim en technische gear, toilettas, wandel- en vrijetijdskleding en noem het maar op. En dat mag allemaal volgens de Europese luchtvaartnormen mee in de handbagage van de luchtvaartmaatschappijen. Kom je vervolgens op een regenachtige bestemming, dan zorgt de Osprey Transporter 40 dat al jouw spullen droog blijven. Dankzij de hoge kwaliteit TPU-gelamineerd nylon zijn jouw waardevolle spullen goed opgeborgen. Omdat de tas goed waterbestendig is, is de duffel uiteraard ook perfect mee te nemen tijdens een dagje varen.

Osprey Transporter 40

Sjouwen

Een duffel valt of staat met de kwaliteit van dragen en opbergen. Dankzij de heerlijke schouderbanden, met borstbandje, draagt de Osprey Transporter 40 heerlijk licht. Heb je al een andere tas, of hoef je maar een kort stukje te lopen, dan kan je met de schouderband prima uit de voeten. De schouderbanden kan je dan zelfs heel eenvoudig wegklappen, zodat je er geen last van hebt.

Opbergen

Alhoewel de Osprey Transporter 40 echt maar 40 liter is, lijkt het een grotere duffel. In het grote vak kan je alles opbergen én heb je twee compressiebanden, waarmee je de spullen even kan aantrekken en opbergen. Zo passen er sowieso nog een paar extra items bij. Voor de spullen die je makkelijk bij de hand wilt hebben, zijn er handige zakjes aan de uiteindes gemaakt. Adreslabel erop en geen avontuur is meer te groot. Voor € 119,95 is deze duffel de jouwe. Liever een maatje groter? Neem dan bijvoorbeeld de 65 of 95 liter variant.

Osprey Transporter 40

OspreyRugzakkenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.