De Osprey Transporter Roll is de rugzak voor iedere dag

door

De tassen van het Amerikaanse Osprey zijn altijd van hoge kwaliteit. Zo maakten we kennis met de Tempest, ook wel ‘de Porsche onder de multisporten’ en de Rook. Deze keer hebben we de Osprey Transporter Roll aan onze schouders hangen. En we gebruiken hem waar hij voor bedoeld is. In de stad, naar het strand, op de boot en natuurlijk tijdens diverse outdoor activiteiten. Voor deze alleskunner is niets te gek. En daar houden we van, want dan hoeven we onze spullen niet steeds van de ene in de andere tas te stoppen.

Osprey-Transporter-Roll-4

Osprey Transporter Roll

Wat je meteen merkt aan de Osprey Transporter Roll, is dat je een zee van ruimte hebt. Dat komt natuurlijk omdat het een toploader is. Een toploader, zoals de naam al doet vermoeden, vul je vanaf de bovenkant. Je kan het dus zien als een grote zak, die alleen van de bovenkant toegankelijk is. En dat is handig als je niet teveel kleine spullen mee hoeft te nemen. Bijvoorbeeld voor een dagje naar het strand, met een handdoek, slippers, zonnebrand en een tijdschrift.

Kleine spullen

Mocht je altijd je spullen kwijt zijn en liever alles georganiseerd opruimen, dan is de Osprey Transporter Roll waarschijnlijk niet jouw tas voor dagelijks gebruik. Uiteraard heeft de Osprey Transporter Roll ook opbergvakjes, maar de rugzak bestaat uit één hoofdvak. In de opbergvakken is ruimte voor een 15 inch laptop, vakjes voor pennen, sleutels en kleingeld en er is uiteraard een sleutelhaakje. Daarnaast zijn er twee zijvakken die je kan afsluiten met een rits. Handig voor spullen die je even snel bij de hand moet hebben.

Osprey-Transporter-Roll voorkant

Draagcomfort

De Osprey Transporter Roll zit dankzij de geventileerde rug en zachte schouderbanden als gegoten. Moet je iemand snel waarschuwen, dan heeft de borststrap een fluitje. En zit je altijd te zoeken naar een plek voor jouw fietslampje, dan biedt de rugzak de oplossing met een handig bevestigingspunt. Zelfs een onverwachte regenbui houdt jou en de tas niet tegen. Dankzij het dubbelgecoatte 400D nylon materiaal is deze tas perfect waterbestendig. Hoef je je geen zorgen meer te maken om de inhoud van de tas.

Osprey-Transporter-Roll schouderband

Osprey-Transporter-Roll straps

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Osprey

OspreyRugzakkenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.