Schrijvers gezocht!

door

Thehike.nl is hét outdoor online platform dat voorziet in mooie, nuttige, motiverende en ‘easy to understand’ content die jou helpt om de top te bereiken en tegelijkertijd te kunnen genieten van de wereld. Maar dat hoefden we jou waarschijnlijk niet te vertellen. Het kost echter achter de schermen veel tijd. En dat is natuurlijk niet erg, want het is iets wat we graag doen. Maar om met nieuwe invalshoeken en meer berichten en verhalen te komen, zijn we op zoek naar wat blog hulp. Schrijvers zijn gezocht! Iets voor jou?

Schrijvers gezocht

We nodigen iedereen uit om ons te joinen. Iedereen? Goed, bijna iedereen. Hou je van een actief en outdoor leven? Of ben je de outdoor fashion of gadget freak? Dan zijn we op zoek naar jou. Samen met jou maken we The Hike tot hét Nederlandse outdoor online platform. Een financiële vergoeding kunnen we helaas niet bieden, maar met ruim 15.000 unieke bezoekers per maand worden jouw artikelen wel gelezen. Uiteraard met naamsvermelding en een link naar jouw pagina!

Checklist

We zijn niet heel veeleisend, maar verwachten toch wel wat dingen van je:

  • Je houdt van het outdoor leven
  • Je schrijft graag en met een vlotte pen
  • Bij voorkeur gebruik je eigen foto’s (stockfoto’s van anderen kan ook)
  • Je schrijft met enige regelmaat
  • Wij doen altijd de eindredactie
  • Persevents kunnen erbij horen
  • Je schrijft geen SEO artikelen op The Hike voor andere pagina’s

In return

Los van een podium voor jouw outdoor verhalen, bieden we je meer. Het is een prachtige stap in de schrijvers- en influencerwereld. Je mag jouw verhalen delen met onze The Hike community en wie weet test jij binnenkort wel de tofste gear of maak je deel van de leukste outdoor event.

Interesse

Interesse? Stel jezelf voor via een kort mailtje naar info@thehike.nl. Helemaal een goede indruk maken? Stuur ons dan een ‘ready-to-publish’ artikel, zodat we jouw schrijfkwaliteiten meteen zien. Uiteraard zijn we ook benieuwd wat je nog mist op The Hike en waar je graag over schrijft!

schrijvers-gezocht-2

NieuwsTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.