Sonos Move brengt de echte Sonos ervaring naar the outdoors

door

Bij The Hike zijn we zijn liever buiten dan binnen. Heerlijk rondstruinen door de bossen, klimmen naar de hoogste bergtoppen, wintersportend de bergen af en zwemmen in de lekkerste meren. Toch zegt het spreekwoord; ‘oost west, thuis best.’ En natuurlijk is het thuis fijn. Wij genieten altijd van onze heerlijke Spofity playlists die we luisteren tijdens het roadtrippen, trailrunnen of terwijl we de leukste artikelen schrijven. Natuurlijk klinken die kraakhelder via ons Sonos-systeem. En gelukkig is daar nu de Sonos Move, die de Sonos-ervaring ook buitenshuis voortzet.

Sonos Move kampvuur

On the move met de Sonos Move

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is daar de Sonos Move die je de perfecte geluidservaring buitenshuis geeft. De Sonos Move doet zijn naam eer aan, want deze speaker neem je bijna overal mee on the move. En dat is onder andere in jouw tuin op jouw Wi-Fi signaal, maar het gaat verder dan dat. Dankzij de ingebouwde bluetooth, kan je de Sonos Move werkelijk overal ter wereld meenemen. En omdat hij een ingebouwde accu heeft, kan je zelfs op de top van een berg of remote in het bos de lekkerste plaatjes streamen.

Misschien toch niet overal

Los van dat je in the outdoors ook gewoon wil genieten van het buiten zijn en het moment, wil je de natuur ook niet storen. Ga dus niet uit jouw speaker muziek pompen op de piste, tijdens een hike of terwijl je van de berg raast. Een lekker muziekje – zonder de natuur en andere mensen te storen – is natuurlijk top tijdens het zwemmen, chillen in het park, bij de camping of gewoon in jouw achtertuin. Maar omdat de Sonos Move een gewicht heeft van 3 kilo, is het niet jouw beste vriend voor een echte summit-poging.

Sonos Move tiny house

De Sonos Move is alles wat je van een outdoor speaker verwacht en meer

De Sonos Move is misschien 3 kilogram zwaar en niet overal de beste buddy. Maar het is wel de perfecte speaker die jou de Sonos-ervaring geeft als je lekker buiten of op vakantie bent. De accu gaat maar liefst 11 uur mee, dus je kan hem lekker lang meenemen tijdens het zwemmen, barbecueën of als je lang zonder stroom zit. Bang voor een stootje hoef je niet te zijn, want hij is val- en schokbestendig. Daarnaast heeft hij een IP56-rating, waardoor hij tegen vocht, regen, sneeuw, stof, zout spatwater, uv-straling, extreme warmte en kou kan. Mee de woestijn in? Geen probleem. Tijdens wintersport of aan zee? Ook hier staat er niets tussen jouw Sonos Move, jouw playlist en jouw ervaring.

De details

We vertellen je, de Sonos Move werkt als een trein en is precies wat je verwacht van een Sonos-systeem, maar dan voor binnen én buiten. Dus gebruik hem in huis lekker als extra Sonos speaker en grab him on the go als je ineens wilde outdoor plannen hebt. Voor de liefhebber nog wat extra details. Muziek streamen via Wi-Fi, Bluetooth of AirPlay. Draadloos tot 11 uur, bedraad oneindig. Twee D-klasse versterkers, een tweeter en een ultrasterkte behuizing voor de echte Sonos-sound met rijke en diepe bass. En wat dacht je van de ingebouwde microfoon voor perfecte stembediening? Ideaal als je een mindere track even over wil slaan.

Nooit uitgeluisterd met Sonos Radio

Als kers op de slagroom heeft Sonos de Sonos Radio dienst een lekkere uitbreiding gegeven. De curatoren van Spotify hebben de mooiste ‘radiostations’ voor jou in elkaar gedraaid. En de grote bonus is dat het gratis is, weinig reclames tussendoor heeft en voor iedereen wel wat wils heeft. Zo kan je de lekkerste hitjes luisteren op Sonos Radio ‘Hit List’ of wat dacht je van oude bangers in ‘Hip Hop Archive’. Wijzelf gaan heerlijk op Rare Grooves, Sunset Fuzz en 80s Flash.

Hup, move naar de (online) winkel

De Sonos Move vult jouw interieur en alle mooie reisjes met de mooiste muziek voor € 399. Dat is misschien wat prijzig, maar zie het als een goede investering. De speaker integreert naadloos met jouw Sonos-systeem in huis en je hebt meteen een Sonos voor – je verwacht het niet – on the move. Dus nooit meer zoeken naar die draadloze speaker en er dan achter komen dat hij weer leeg is. Koop hem op de officiële website van Sonos of bij een andere retailer.

Sonos Move balkon
AccessoiresMerkenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.