Sonos Roam is de speaker die eindelijk de Sonos ervaring mee naar buiten neemt

door


Ein-de-lijk horen we je denken. En misschien heeft het inderdaad wel te lang geduurd voordat Sonos met een échte outdoor speaker kwam. We kenden de Sonos Move al wel als de perfecte metgezel voor vakanties met een vaste uitvalsbasis. De Move is tamelijk zwaar en absoluut niet praktisch tijdens een hike, kanotocht of lichtgewicht kampeersessie. Maar het gewicht van de Move betekent wel dat je superieur geluid hebt. Waar je ook bent. Maar dan nu is er de Sonos Roam. De zeer draagbare slimme speaker die klaar is voor al jouw avonturen en net zo flexibel is, als dat jij dat bent.

Sonos Roam is klaar voor jouw avonturen

We vallen meteen met de Sonos Roam jouw avontuur binnen. Deze smart speaker is maar 430 gram, werkt op Wi-Fi én Bluetooth, heeft een batterij die tot 10 uur meegaat, is te bedienen met jouw stem en is IP67 water- en stofdicht. IP67 zegt je misschien niet heel veel, maar het komt erop neer dat hij tot een half uur tot één meter onder water kan blijven. Niet dat je dat zou willen, maar we weten maar nooit wat jouw avonturen jullie gaan brengen. Just to be sure.

Dé slimme speaker voor on-the-go

Zoals thuis de Sonos klinkt, klinkt hij nergens anders. Maar nu met Sonos Roam dus wel. De unieke geluidsbeleving neem je overal mee naartoe. En gemak dient de mens, want de Sonos Roam connect automatisch op Wi-Fi als je thuis bent. Zodra je buiten jouw Wi-Fi gebied bent, schakelt de Roam naadloos over op Bluetooth en vervolg jij jouw (muzikale)avontuur.

Samen uit, samen thuis met Sonos Roam

De ongekende Sonos-sound brengt vele huizen in de juiste vibes. Met veel oog voor detail en het design in huis, brengt het nu de slimme Sonos Roam speaker die ook naadloos integreert met jouw huis en het buitenleven. Best of both worlds dus. Want thuis is de Sonos Roam een extra speaker bij jouw Sonos set-up. Fijn als extra speaker in de badkamer, keuken, tuin of welke plek dan ook. Buiten op Bluetooth is hij juist erg geschikt voor in het park, op vakantie, het strand, kamperen, aan het zwembad of misschien wel tijdens een kano-tocht.

Sonos Roam naar het strand

The best portable speakers should be easy to use, feel good in your hand and most importantly sound much bigger than they are, and Roam hits the mark for me on all three points.

Emily Lazar, Grammy award-winning mastering engineer and member of the Sonos sound board

Next level smart speaker

Wat ons betreft staat de Sonos Roam meteen op de eerste plek wat betreft portable speakers. De naadloze integratie met jouw thuis Sonos systeem, het gebruiksgemak, het gewicht en vooral het geluid is buitengewoon. En dat voor € 179. Standaard laad je hem op met een USB-C kabel, maar voor iets meer heb je er een draadloze oplader bij. Dat maakt het meteen het perfecte docking station in jouw huis. En als je dan toch aan het uitbreiden bent, koop je misschien ook wel een tweede Roam. Ze connecten direct aan elkaar en zorgen voor een nóg beter geluid.

Side-note

We zijn de grootste muziek- én buitenliefhebbers, maar zorg niet voor overlast bij anderen. Niets is zo irritant als harde muziek in het bos, op de piste en andere plekken waar dat niet echt te bedoeling is. En we snappen heel goed dat je lekker met jouw Sonos Roam wil knallen, maar bewaar dat gewoon voor momenten dat niemand er last van heeft.

AccessoiresTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.