The North Face: Active Trail-collectie

door

The North Face heeft een nieuwe collectie geïntroduceerd: de Active Trail-collectie. Ontworpen met de trail als uitgangspunt en een focus op dagelijkse performance. Zoals het The North Face betaamd, is er gebruik gemaakt van opvallende kleuren en modellen voor zowel dames als heren. Met de Active Trail-collectie heeft The North Face grote stappen gezet in de ontwikkeling van materiaal, waardoor de kledingstukken voor vele omstandigheden perfect zijn om te dragen.

Active Trail-collectie

Nieuwste ontwikkelingen op het gebied van materiaaltechnologie

De collectie, zowel voor dames als heren, is uitgerust met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van materiaaltechnologie. Er is gebruik gemaakt van de Futurelight technologie, wat inhoudt dat het materiaal lucht doorlaat voor een betere ventilatie en ademend vermogen. De nieuwe nanovezelstructuur is ondanks het lichtgewicht en ademend vermogen nog steeds waterdicht. Hierdoor ontstaat een superdun en comfortabel kledingstuk dat ook nog eens bescherming biedt tegen de zwaarste omstandigheden.

Het duurzaamste materiaal

De collectie is gemaakt van 90% gerecyclede materialen, hierdoor is dit het duurzaamste materiaal van The North Face tot nu toe. Zo hopen de makers van de Futurelight technologie een minimale ‘footprint’ achter te laten. En bij de rest van de wereld bewustwording te creëren over de sociale verantwoordelijkheid die ze hebben. Duizenden mensen hebben meegewerkt aan het tot stand brengen van dit nieuwe en innovatieve materiaal, dat veel gaat bieden in de toekomst en voor de outdoor liefhebbers.

De collectie in het kort

De Active Trail-collectie voor heren bestaat uit vele verschillende items zoals een joggingbroek, e-knit hoody, e-knit jas, e-knit broek, jacquard t-shirt, meerdere schoenen zoals halfhoge boots en nog veel meer. Bij de heren zijn er vooral neutrale kleuren gebruikt. Zoals zwart, donkerblauw, donkergroen, grijs en beige. Bij de damescollectie is er meer gebruik gemaakt van felle kleuren, zoals geel en roze. In de collectie vind je een anarok, verschillende tops, shorts, leggings en net als bij de heren ook een paar schoenen.

The North Face Active Trail-collectie is te vinden in verschillende winkels en via de website.

KledingThe North FaceTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.