The North Face brengt urban collectie voor snowboarders uit

door

De Rage-collectie voor snowboarders van The North Face werd oorspronkelijk in 1989 uitgebracht. Het vormde een weerspiegeling van de rebelse cultuur en de spirit van de snowboardsport. Met behulp van de collectie wilde het outdoormerk deze opkomende sport verder ontwikkelen. De kledingstukken zijn dan ook zo ontwerpen dat ze de intense omstandigheden tijdens het boarden doorstaan. The North Face heeft ervoor gekozen om speciaal geselecteerde items te herintroduceren. Die items zijn overigens niet alleen geschikt voor dragen in de winter.

The North Face brengt collectie voor snowboarders uit

Het is daarmee een ode aan de ’92 Rage-collectie. De collectie bevat uitbundige kleuren, opvallende patronen en unieke decoraties. De baggy en blockingpasvormen met opvallende graphics zijn een eerbetoon aan de roots van de originele collectie. The North Face heeft ervoor gekozen om de collectie samen met atleten te ontwikkelen. Hierdoor zijn de items geschikt voor wintersport, maar zorgen daarnaast ook voor een geweldige look voor avonturen in de stad.

Opvallende items in de ’92 Rage-collectie zijn onder andere het Rage Retro Jacket, de slippers en de pet. Deze items zijn ieder kleurrijk en zijn daarom zeker een opvallende verschijning. Verder bevat deze collectie voor snowboarders items als een heuptasje, back-to-berkeley-schoenen, een sun stash-hoed, base camp-tassen en fleece truien. De volgende snowboardsessie weet jij dus wat je in huis moet halen!

De items zijn verkrijgbaar via www.thenorthface.com en in de bijbehorende winkels.

KledingThe North FaceTheOutdoors.nlWintersporten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.