The North Face Futurelight is het meest geavanceerde outdoormateriaal van het moment

door

Maak kennis met The North Face Futurelight. Het meest geavanceerde outdoormateriaal op dit moment. Dankzij de innovatieve nanospinning-technologie is het materiaal het meest ademend, waterdicht en duurzaam. Waterdicht, ademend en comfortabel gaan vanaf nu hand in hand.

The North Face Futurelight

Waar vroeger een waterdicht materiaal doet denken aan een echte regenjas, is dat nu niet meer. Dankzij de nieuwe The North Face Futurelight kan zelfs een t-shirt, trui of spijkerbroek echt waterdicht zijn. The future is now. Het merk begint overigens met de uitrol van het materiaal met jassen, broeken, handschoenen en tenten. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat die hippe, lekker zittende en waterdichte spijkerbroek maar komen!

The North Face Futurelight 4

Nano-technologie

Dankzij de nano-technologie in The North Face Futurelight kan er voor het eerst lucht bewegen door een waterdicht materiaal. En er is zelfs betere ventilatie dan ooit tevoren. Tijdens het proces worden op nanoniveau worden gecreëerd. Zo klein dus dat er geen vocht doorheen gaat, maar wel lucht. Eveneens zorgt de nano-technologie ervoor dat alles aan te passen is, zoals stretch, ademend vermogen, structuur en zelfs het gewicht. Dit komt uitermate van pas bij kleding die geschikt is voor verschillende activiteiten en seizoenen.

Top of the mountain

Door naar steeds extremere plekken te gaan, is er een vraag gekomen naar steeds geavanceerdere producten. Atleten en recreanten krijgen steeds meer behoefte aan ademende producten die ook waterdicht en comfortabel zijn. The North Face Futurelight is getest op de allerzwaarste expedities in onder andere de Himalaya. Op drie pieken van ruim 8000 meter werden de producten getest. Velen vinden The North Face Futurelight hét beste product dat ze tot nu toe hebben ervaren.

Duurzamer

Je verwacht het bijna niet, maar dankzij de nano-technologie in The North Face Futurelight wordt het product ook nog duurzamer. Er kan gebruik worden gemaakt van gerecyclede stoffen én er zijn minder chemicaliën nodig. De locatie waar de producten worden gemaakt is zelfs volledig voorzien van eigen zonne-energie.

The North FaceTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.