The North Face en Gucci slaan handen ineen voor limited collectie

door

Een bericht over The North Face zie je vaker op The Hike verschijnen. De kenners weten ondertussen dat het merk vaker unieke samenwerkingen aangaat, zoals bijvoorbeeld met Supreme, het gegenrecht, MM6 en vele anderen. Maar deze keer is het wel een hele bijzondere. The North Face slaat namelijk de handen ineen met het Italiaanse Gucci. De unieke capsule collectie is gelimiteerd verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en online.

The North Face x Gucci Daniel Shea

The North Face x Gucci

Enige tijd geleden kregen we al een tipje van de sluier dat The North Face samen met Gucci een collectie uit ging brengen. Nu blijkt dat het een volwaardige collectie is van kleding, schoenen en zelfs tenten en slaapzakken. Mensen die houden van the outdoors maar er ook een beetje fasionable uit willen zien én een goede portemonnee hebben, zijn in dit geval aan het juiste adres. Als deze unieke samenwerking het buitenleven niet weer helemaal trending maakt, weten wij het ook niet meer.

Een duurzame collectie

De The North Face x Gucci collectie is dus erg ruim en bestaat zelfs uit hardshells, windbreakers, rugzakken en fleecevesten. Allemaal zijn ze uitgerust met het nieuwe gezamenlijke logo van de twee merken. Je ziet het logo van The North Face met de Half Dome en het logo van Gucci met de eigen kleuren. Maar de collectie is meer dan iets fashionables of PR-stunt. De collectie is namelijk gemaakt van verantwoorde materialen. Zo is de nylon afkomstig uit visnetten en zijn de verpakkingen volledig recyclebaar. The North Face heeft dus geen concessie gemaakt op het gebied van duurzaamheid.

Verkrijgbaarheid

De unieke collectie maakt zijn introductie in China, waarna het de rest van de wereld gaat ontdekken. Uiteraard kan je ook online de collectie kopen, al is het maar een klein gedeelte. Ben er snel bij, volg #thenorthfacexgucci en misschien loop jij binnenkort wel in deze super unieke collectie.

KledingThe North FaceTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.