Ga op reis met de robuuste Thule Crossover Rolling Duffel 87L

door

Een grote reistas op wielen is niet altijd even handig als je op een outdoor trip gaat. Wieltjes kunnen vastlopen in de modder, je kleren kunnen nat worden als de regen door het stof heen drupt en je spullen kunnen beschadigen onderin het ruim van het vliegtuig. Heel vervelend allemaal. Gelukkig is dat alles nu verleden tijd! Met de Thule Crossover Rolling Duffel 87L zit je helemaal goed. De tas is stevig, heeft een compartiment dat je breekbare spullen beschermd, is waterdicht en staat op goede wielen, die een beetje zand makkelijk aan kunnen.

Thule Crossover Rolling Duffel 87L

Ga je bijvoorbeeld op wintersport, dan neem je waarschijnlijk een helm, handschoenen, goggle, etc. mee. Grote spullen, die allemaal een plekje innemen in je bagage. Daarvoor kun je wel een ruime tas gebruiken. De Thule Crossover Rolling Duffel 87L is groot genoeg om jouw wintersport essentials in kwijt te kunnen. Bovenop de tas zit geen rechte rits, maar eentje waarmee je de hele bovenkant kunt openritsen. Super handig, als je grote spullen wilt pakken, zoals bijvoorbeeld je helm. Ook handig is de extra bodem in de tas. Hierdoor kun je de tas en dus jouw spullen in twee delen opsplitsen. Deel jouw tas bijvoorbeeld in in outdoor vs normale kleren, vieze vs vuile kleding of nat vs droog. Wil je de tas juist comprimeren, trek dan de banden op de tas goed aan.

Een extra stevige safe zone

Wat ik persoonlijk een fijne feature van de Thule Crossover Rolling Duffel 87L vind, is het verharde compartiment op de kopse kant van de tas. Van buiten lijkt het gewoon een extra vakje, maar van binnen is het een stevige hoes, die je kunt vergelijken met een grote brillenhoes. In deze zogenaamde ‘safe zone’ stop je bijvoorbeeld je goggle of andere grafielere spullen. Weet je zeker dat ze een volgepropt ruim in het vliegtuig of de bus overleven.

Goed beschermd op pad

De binnenkant van de tas is verder vrij eenvoudig. De elementen aan de buitenkant zijn de pluspunten die deze Thule Crossover Rolling Duffel 87L tot een toppertje maken. Het aluminium skelet, gecombineerd met een waterdichte stof, vormt een sterk en tegelijkertijd lichtgewicht omhulsel. Hierdoor blijven je spullen droog en goed beschermd. Ook in zwaardere weersomstandigheden. In diezelfde zwaardere weersomstandigheden heb je ook nog iets aan de wielen. Deze zijn namelijk express een stukje oversized, zodat ze vele terreinen en condities prima aankunnen. Als laatste is er nog de telescopische hendel. Die trek je eenvoudig uit de tas, zodat je deze met gemak met je mee kunt nemen. Ready? Go!

Thule Crossover Rolling Duffel header

ReviewsRugzakkenTheOutdoors.nlThule

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.