De Thule Vector is het neusje van de zalm onder de dakkoffers

door

Je hebt dakkoffers én je hebt dakkoffers. Mocht je gaan voor een serieuze optie, dan is een dakkoffer van Thule al snel waar je op uit komt. Het Zweedse merk heeft gelukkig voor iedereen wel wat wils, zodat je met elk budget altijd wel uit kan komen. Mocht je een fanatiek dakkoffer gebruiker zijn, geregeld op wintersport gaan en een mooi budget hebben, dan is de Thule Vector absoluut voor jou. Het is even een uitgave, maar je krijgt er echt de crème de la crème voor terug. Dit is de Thule Vector.

Thule Vector Alpine dakkoffer

Dé Thule Vector

De Thule Vector zet een nieuwe standaard in de dakkoffer wereld. Dankzij de gebruikte technologieën, handige snufjes, de functionele indeling en het high-end design zet Thule met de Vector een nieuwe standaard. Het is niet alleen een echte eye-catcher, maar er is echt gedacht aan de gebruiker. De dakkoffer is aerodynamisch en maakt in combinatie met de juiste dakdragers vrijwel geen geluid en zorgt voor een lager brandstofverbruik. De installatie is een fluitje van een cent, door het eenvoudige PowerClick-snelmontagesysteem. Als je met twee personen bent, heb je hem echt binnen een paar minuten helemaal ready-to-go op je dak zitten. En geef toe, het maakt de Kia Sorento, maar feitelijk elke auto nét een stukje mooier.

It’s all about the details

De vorm van de Thule Vector is zo afgestemd dat de kofferbak perfect en helemaal open kan. Zo optimaliseer je dus beide ruimtes en kan je tijdens jouw reis ook bij al jouw spullen. De binnenkant van de dakkoffer is afgewerkt met een hoogwaardig en zacht vilt, zodat de spullen in de koffer beschermd blijven en niet snel gaan schuiven. Neem je ski’s mee in jouw Thule Vector, dan kan je die precies in de daarvoor bestemde gleuven leggen. Afhankelijk van de maat Vector die je hebt, passen er tussen de 4 en 6 ski’s of snowboards in.

De Thule Vector lost al jouw dakkoffer problemen op

Er zijn natuurlijk nooit echt wereldproblemen als je een dakkoffer nodig hebt, maar toch heeft Thule geprobeerd om alle dakkoffer-frustraties aan te pakken. Zo kan de Thule Vector aan beide kanten open en kan je dus jouw auto aan beide kanten parkeren en bij jouw spullen. Is het donker? Geen probleem met de ingebouwde LED-lampen. Klaar met in- of uitpakken? Dan valt de koffer eenvoudig zelf in het slot en zie je dankzij enkele visuele toevoegingen ook altijd of je jouw dakkoffer goed dicht hebt gedaan.

Sterk staaltje logistiek

De Thule Vector-familie is er in drie verschillende uitvoeringen, namelijk de M, L en de door ons gebruikte Alpine variant. Allemaal rond de 30 kilogram en geschikt voor een laadvermogen van 75 kilogram. Uitermate geschikt voor outdooravonturen, maar speciaal vormgegeven voor wintersport-activiteiten. De M is goed voor 360 liter opbergruimte en ski’s van maximaal 185 centimeter. Als je iets meer ruimte nodig hebt, dan is de L goed voor 430 liter en ski’s tot 205 centimeter. En last, maar zeker niet least is de Alpine-variant. Goed voor 380 liter en ski’s tot 200 centimeter. Adviesprijzen variëren tussen de € 1579 en € 1629. Niet goedkoop, maar wel echt waar voor je geld.

AccessoiresKeuzehulpenReviewsTheOutdoors.nlThuleWintersporten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.