De wintersport gadgets die iedere wintersporter moet hebben

door


We zijn de grootste wintersportfans en reizen maar al te graag af naar de Alpen en ver daarbuiten voor wat verse sneeuw. Een wintersport checklist en de juiste voorbereiding is essentieel voor een goede start. En als je eenmaal op jouw wintersportbestemming bent, kan je het wintersporten een stuk aangenamer maken met wat wintersport gadgets. Daarom hier de wintersport gadgets van dit moment.

Wintersport gadgets

Los van goede wintersportkleding, een goede skijas, valbescherming en winterbanden, hebben we het hier vooral over items die jouw wintersport net iets leuker maken. Wintersport gadgets die ervoor zorgen dat je nooit meer zonder lege telefoon zit, of waar je heerlijk mee naar jouw muziek kan luisteren. Audio-lifestyle merk Skullcandy heeft zijn strepen ondertussen aardig verdiend in de buitensport en outdoorwereld. En aangezien het klimaat en de klimaatveranderingen bij iedereen onderwerp van de dag zijn, is Skullcandy een samenwerking aangegaan met POW (Protect Our Winters). POW heeft als doel om de klimaatveranderingen aan de kaak te stellen en er daadwerkelijk iets aan te doen. Op de meeste items van Skullcandy gaat nu 10% van de opbrengst naar POW voor de aanpak van het veranderende klimaat.

Powerbank

Bijdragen aan de aanpak van het veranderende klimaat én zorgen dat jouw telefoon toch vol blijft? Dan is de Skullcandy Stash-range iets voor jou. De Stash Mini x POW limited-edition kost je maar €29,99. Ondanks dat de Mini-variant kleiner is dan een pak spelkaarten heeft hij genoeg power om jouw smartphone, tablet, speakers en koptelefoons op te laden. De Mini heeft 5.000 mAh en geeft ongeveer 20 uur power. Is dat niet voldoende, ga dan voor de Fat Stash (€44,95) of Stash Fuel (€79,99). Goed voor 10.000 mAh en dus ongeveer 40 uur power.

wintersport gadgets powerbank

Bluetooth-speaker

Niets is zo vervelend als in een hotelkamer, appartement of chalet aankomen, waar geen muziek is af te spelen. De bluetooth-speaker is dan jouw portable vriend. Handig, want uiteraard kan je hem ook gebruiken als je lekker in de zomer naar het strand of festival gaat. Maar terug naar de gadgets voor de wintersport. Bluetooth-speakers heb je in alle soorten en maten. Check dus vooral wat je zelf nodig hebt en waarvoor je hem gaat gebruiken. Een hele goede kopen die heel zwaar is, is niet altijd te oplossing. Kijk daarom ook eens naar een iets kleinere en lichtere. En wat op wintersport nog wel eens extra belangrijk kan zijn, is dat hij waterdicht / waterafstotend moet zijn. De Skullcandy Barricade XL Wireless Speaker heb je voor €119,99 en de Barricade Mini voor €39,99.

Koptelefoon

De reis naar wintersport is nooit echt kort. Of je nu de trein, auto of het vliegtuig pakt, vaak ben je toch wel een werkdag onderweg. En zolang je niet hoeft te rijden, kan je er voldoende werk- of me-time van maken. Dus lekker afsluiten van de wereld en genieten van jouw muziek die aansluit bij jouw mood. Waar we eerst sceptisch waren over de draadloze koptelefoons, willen we nu niet anders meer. De draad die altijd in de knoop zat, is verleden tijd. En met de Skullcandy Crusher ANC (€299,99) is er wel meer verleden tijd. Dankzij de noise-canceling zijn de krijsende baby’s in het vliegtuig verleden tijd en door de ingebouwde Tile-tracker is een koptelefoon die je kwijt bent ook verleden tijd. Stel hem verder helemaal af op jouw muziekvoorkeur en je wil de Crusher eigenlijk nooit meer afzetten.

wintersport gadgets koptelefoon

Oortjes

Hoewel er zelden beter geluid is dan een koptelefoon, maken de oortjes – of in-ears – ook een steeds grotere opmars. Niet gek ook, want het zit prima, het geluid wordt steeds beter en het is makkelijk mee te nemen. Toch zijn de in-ears misschien wel een van de meest omstreden wintersport gadgets die er zijn. Op weg naar jouw wintersport is er natuurlijk niets mis mee. Toch is het op de piste vaak gevaarlijk om muziek te luisteren. Skullcandy heeft gelukkig goede features ingebouwd die ervoor zorgen dat je wel muziek kan luisteren op de piste, maar niemand tot last bent. En nee, daar hoef je ook geen wireless speaker voor mee te nemen. Bang om jouw oortjes kwijt te raken is er ook niet meer bij, dankzij de Skullcandy Vert.

Re-charge

Word jij ondertussen ook helemaal gek van alle verschillende oplaadkabels voor jouw verschillende wintersport en niet-wintersport gadgets? We zien steeds meer draadloos opladen voorbij komen. Dus snel jouw Skullcandy Fuelbase neerleggen en je hoeft nooit meer te klooien met kabels in jouw smartphones, tablets en smartwatches.

wintersport gadgets headphone

AccessoiresTheOutdoors.nlWintersporten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.