Beleef herfstavonden in deze Scandinavische boerderij in Brabant

door

Een vakantie in eigen land passé? Dacht het niet! Met de tropische temperaturen van de afgelopen zomer is wel duidelijk geworden dat er (bijna) niets gaat boven een getaway in eigen land. Voor iedereen die in deze herfst nog steeds geen genoeg kan krijgen van al het natuurschoon in Nederland: we’ve got you covered. Deze Airbnb accommodatie is dé plek om te vertoeven tijdens een weekend in de bossen. Vergeet de vliegtuig stress, een enkeltje naar Noord-Brabant brengt je precies naar de plek waar je deze herfst wil zijn.

Stijlvol genieten

In het altijd gezellige Noord-Brabant staat de Airbnb accommodatie op het terrein van een boerderij in Nistelrode. De bosrijke omgeving staat bekend om de groene natuur waar, niet anders dan verwacht, de boerderij ook verscholen ligt tussen de bossen. Op de boerderij wonen verschillende dieren, waaronder konijnen, varkentje Lou Lou en donzige zijdehoen kippen – aan gezelligheid komt hier geen eind. Eenmaal binnen in het houten huisje zorgt het scandinavisch interieur voor stijlvolle ruimtes. Van het gebruik van natuurlijke materialen met aardse tinten tot hippe meubels. Zelfs met de regenachtige dagen zijn deze ruimtes geen straf om in te vertoeven. 

Warm op tijdens de herfstavonden

Ook het buitenleven wordt optimaal gevierd in dit houten huisje. De ruime tuin heeft meerdere chillplekken, waardoor je op elk moment van de dag kunt relaxen en tegelijkertijd frisse lucht kunt meepakken. Steek tijdens de heldere herfstavonden de vuurkorf aan en pak de marshmallows erbij. Het blijft Nederland, dus wanneer de zon zich een avond niet laat zien, staat er in de ruime tuin de redder van de avond. Met temperaturen tot 39 graden zorgt de hottub voor warmte én gezelligheid. Echt even opladen.

Ga erop uit in de groene omgeving

Noord-Brabant kent vele natuurgebieden, en bij een weekend in dit houten huisje kun je er dus niet omheen. Op korte afstand van de accommodatie ligt met een omvang van 3.500 hectare natuurgebied De Maashorst. De natuurparel van Brabant staat bekend om al het flora en fauna dat hier te vinden is, zeker tijdens de herfst. Baan je weg door de ongerepte omgeving en wie weet kom je oog in oog te staan met een van de drie soorten wilde grazers die hier in het wild leven. Vergeet naast je wandelschoenen niet om je verrekijker mee te nemen, er zijn namelijk bijna 150 vogelsoorten om hier te spotten. Actievelingen kunnen de omgeving ook ontdekken per mountainbike. De verschillende routes in de Maashorst hebben een totale lengte van 100 kilometer en brengen je over de heuvelruggen, heidevlaktes en door de bossen. 

AccommodatiesEuropaNederlandTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel