5 beste outdoor cadeaus voor Kerst 2018

door

All I want for Christmas is… een super leuk outdoor cadeau. Dat hoeft niet moeilijk te zijn, want de keuze is reuze. Zo reuze dat het misschien lastig is om een goed item te vinden. Daarom gingen wij alvast op onderzoek uit. Het resultaat?! Een overzicht van de vijf beste outdoor cadeaus voor deze Kerst.

beste outdoor cadeaus-molly socks

Sokken cadeau geven was nog nooit zo leuk

Molly socks, daar worden we blij van! Molly socks zijn namelijk super kleurrijk, anatomisch, zacht, isolerend, ventilerend en ze zitten ook nog eens comfortabel. Deze sokken zijn speciaal gemaakt voor outdooractiviteiten. Vanaf nu ga je dus hiken en wintersporten met de vrolijke Molly socks, gemaakt van bamboe garens.

beste outdoor cadeaus-Mizu

Choose to reuse met een Mizu waterfles

Voldoende water drinken is belangrijke bij iedere outdoor activiteit. De Mizu waterflessen zijn daarvoor ideaal. Het roestvast stalen materiaal is onverwoestbaar, reuk- en smaakloos en doordat je ze goed kunt hergebruiken dragen ze ook nog eens bij aan een beter milieu. De flessen zijn verkrijgbaar in allerlei formaten, kleuren en isolatietypen. Voor ieder wat wils dus.

Zakmes 4markus-spiske-454935-unsplash

Goed voorbereid op pad met een zakmes

Ga je hiken en/of kamperen dan is het altijd slim om een zakmes in je tas te stoppen. Vanwege het mes, maar ook vanwege de andere functionaliteiten die een zakmes rijk is. Zo bevat de tool meestal ook een flesopener, kurkentrekker, priem, schroevendraaier en nog een aantal functionaliteiten. Ben je in een keer voorbereid op allerlei situaties.

beste outdoor cadeaus-backpack bestemmingen

Inspiratie opdoen met het boek Backpack Bestemmingen

Nog niet in de gelegenheid om daadwerkelijk op outdoor avontuur te gaan? Verkneukel je dan aan wat voorpret. Bijvoorbeeld door het uitzoeken van een mooie bestemming. Het boek Backpack Bestemmingen helpt daar ongetwijfeld bij. Dit is een mooi en dik boek vol met inspiratie en tips over de tofste back bestemmingen in de wereld. Je kunt het boek bestellen via Bol.com. Wat je ook kunt doen, is het boek bestellen via de webshop van WeAreTravellers. Je kunt het boek dan gratis laten signeren door auteur Roëll de Ram. (Ook leuk: wij mochten haar interviewen. Dat artikel lees je hier.)

zaklamp-kyle-wong-146260-unsplash

Licht in donkere dagen

Last but not least een essential voor outdooractiviteiten waarbij je op donkere plekken komt en/of waarbij je in het donker nog op pad bent. Een goede zaklamp is daarbij van essentieel belang. Wij raden aan om altijd te gaan voor een waterdichte en handzame zaklamp met LED-licht die minimaal 100 meter schijnt. Ook is het handig als de zaklamp meerdere functies heeft. Denk aan een zaklamp met SOS-functie, stroboscoop en verschillende lichtsterktes.

Er is meer…

Op zoek naar de beste outdoor cadeaus kwamen wij tot dit overzicht. Natuurlijk zijn er nog veel meer goede opties te bedenken. Heb jij een toevoeging voor dit overzicht van beste outdoor cadeaus, laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit bericht.

Fijne feestdagen!

AccessoiresKledingTheOutdoors.nlToplijsten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.