Zin om eropuit te trekken in het voorjaar? Bij PaulCamper kun je lastminute campers huren

door

Ben jij een échte camperfan? Of ben je iemand die graag een keer de gave ervaring van rondreizen in een camper wil ervaren, maar zelf geen camper wil kopen? Dan kan je er natuurlijk altijd voor kiezen om er eentje te huren. Er zijn genoeg bedrijven die campers verhuren, maar wist je dat je ook gewoon een camper van iemand anders kunt huren? Dit kan bij PaulCamper. Dit is een camper-sharing platform. Een soort AirBnB, maar dan voor campers. Vet handig! Zo kan jij supermakkelijk beginnen aan jouw eigen camperavontuur. We vertellen je er graag meer over. Hebben we ook nog een goede tip voor als je een toffe locatie in Nederland zoekt om met de camper naartoe te gaan.

Camper huren bij PaulCamper

Bij PaulCamper heb je de keuze uit meer dan 10.000 verschillende campers, alkoven, half-en integrale campers en caravans in Nederland én Duitsland. Je kan eenvoudig en veilig een camper huren in je eigen omgeving. Wanneer jij je prachtige camper hebt uitgekozen waarmee je graag een reis wilt maken, hoef je alleen een aanvraag naar de verhuurder te sturen. Hij of zij kan dan contact met je opnemen. Zo kan je de eigenaren van de camper leren kennen en natuurlijk een kijkje nemen in de camper. Je bent bij het huren van de camper altijd verzekerd én je krijgt een volledige kampeeruitrusting mee.

Waarom huren in het voorjaar?

De blaadjes beginnen weer aan de bomen te komen. Het wordt elke dag ietsjes warmer en de zon schijnt steeds vaker door de bomen. Allerlei tinten groen komen langzaam tevoorschijn en ook de bloemen beginnen te bloeien. Overdag ben je buiten in de natuur te vinden en ’s avonds trek je jezelf terug in je warme camper. Een héérlijk gevoel, als je het mij vraagt. Buiten de prachtige lente-feeling die je ervaart is het huren van een camper in deze periode van het jaar ook nog eens een stuk goedkoper. Je hoeft je overigens ook geen zorgen te maken om drukte, of overvolle camperplaatsen. In de lente heb je hier over het algemeen nog geen last van. Je kan dus lekker genieten van je welverdiende rust.

Je eigen camper (ver)huren

In plaats van een camper te huren, kan je er bij PualCampers ook voor kiezen een je camper te verhuren. Heb jij een eigen camper en ben je er al mee op vakantie geweest? Dan heeft het je misschien al enigszins wat geld gekost. Om weer een beetje extra bij te verdienen, kan je er bij PaulCamper natuurlijk ook voor kiezen om jouw camper te verhuren in de weken dat je zelf niet op reis gaat. Jij weet wat voor geweldig gevoel het camperleven met zich meebrengt. Niks moet, alles mag. Je kan overal naartoe en gaan en staan waar je wilt. Het últieme gevoel van leven. Door je camper te verhuren zorg je ervoor dat ook andere camperliefhebbers deze ervaring kunnen meemaken. Hoe geweldig is dat?

camper huren
Photo by Balkan Campers on Unsplash

Aanrader: camperplaats de polderhaan in Harmelen

Het is zover! Je hebt een camper gehuurd en gaat op pad. Maar waar ga je naartoe? Zelf heb ik op camperplaats de Polderhaan gestaan. Dit is een échte aanrader. Wanneer je de camperplaats oprijdt, zie je bij de ingang twee open handen staan. Deze symboliseren het feit dat je er heel erg welkom bent. Jos en Jacqueline van Egmond zijn de supervriendelijke eigenaren van deze locatie. Je wordt hier door hen warm ontvangen.

De camperplaats de Polderhaan is gelegen in de mooie en groene natuur van Harmelen. Hier bevind je je in een rustig landschap van weilanden en brede sloten. Tevens zijn hier vele prachtige fietsroutes te vinden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om naar Utrecht te fietsen. Dit is ongeveer 14 km.

Verder beschikt de camperplaats over een schuur waar je je fiets in kan stallen. Je vindt hier ook oplaadpunten voor elektrische fietsen, mocht je er eentje hebben. Ook heb je de mogelijkheid tot het draaien van wasjes in een aparte ruimte en kan je heerlijk douchen in de mooie doucheruimtes. Dit is een welkome afwisseling met je eigen kleine camperdouche.  

De camperplekken zijn mooi en schoon. Je camper zet je op een ondergrond van kiezelsteentjes. Heel erg fijn, want dan neem je geen zand van onder je voeten mee de camper in. Zelf zit je met je stoeltje voor de camper op een mooi grasveld, waar je uitkijkt over het weiland. De eigenaren van de camperplaats verbouwen zelf groentes en fruit in hun eigen tuin. In de gemeenschappelijke ruimte zijn deze regelmatig weggelegd voor bezoekers van de camperplaats. Zelf heb ik druiven en komkommers meegekregen. De gastvrijheid én de prachtige omgeving maken deze camperplaats een échte aanrader!

KamperenRoadtripTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.