De Cargo Hauler Duffel van Eagle Creek is gemaakt voor avonturiers

door

Duffels zijn er in alle soorten en maten. Van handbagage duffels tot duffels op wielen waar je meer dan 100 liter in kwijt kan. Zoek je meer een allround duffel, dan is de Cargo Hauler Duffel van Eagle Creek degene die je zoekt! Deze Cargo Hauler Duffel neem je overal mee naartoe, van de laadruimte van het vliegtuig tot de handbagage ín het vliegtuig. Daarna hop de kofferbak in voor een mooie roadtrip of zo op de rug voor de tofste stedentrips. Met zo’n allround duffel kan je dus écht alle kanten op en behoort elke avonturier er een te bezitten.

Eagle Creek Cargo Hauler Duffel 60L hike

Cargo Hauler Duffel

De Eagle Creek Cargo Hauler Duffel is verkrijgbaar in maar liefst vijf formaten. Allereerst heb je drie varianten zonder wieltjes. Deze hebben een inhoud van 40, 60 of 90 liter. Liever iets groter, dan ga je voor de duffels op wielen. Met 110 of 130 liter zit je dan vrij goed voor een langere reis. Wij gingen voor de 60 liter variant van de Cargo Hauler Duffel, omdat dat echt de allrounder is uit de duffel-lijn. 60 liter is namelijk groot genoeg om een week mee op reis te gaan, maar als je hem niet te vol inpakt mag hij ook mee als handbagage. Neem je daarnaast nog een daypack mee om te gaan hiken, dan kan de duffel mooi achter blijven om jouw overige spullen veilig op te bergen. Slotje eraan en niet houdt jou nog tegen.

Eagle Creek Cargo Hauler Duffel 60L slot

Ruimtelijk

Dankzij de 60 liter grootte van de duffel, kan je genoeg spullen meenemen. En vanwege een u-vormige rits-opening van het hoofdcompartiment hoe je dus niet te graaien in de tas. Je kan dus al jouw spullen erg netjes geordend houden en overal makkelijk bij. Wat extra handig is, is dat je het hoofdcompartiment vast kan maken met compressiebanden, maar ook kan onderverdelen in twee delen met een netje. Door middel van een soort van netje, hou je alle spullen makkelijk op een plaats. Heb je nog meer spullen waar je snel bij moet zijn, of die je liever niet in de duffel hebt zitten, dan zijn er aan beide hoofdeinden ook vakken. Één vak is zo praktisch, dat als je de Cargo Hauler Duffel niet gebruikt, je de tas kan oprollen en helemaal in een zijvak kan stoppen. Zo blijft de duffel lekker compact en beschermd als je hem niet gebruikt.

Robuust

De Cargo Hauler Duffel kan tegen een flinke stoot. De tassen zijn namelijk gemaakt van extra stevig TPU-gecoat materiaal. Hierdoor is de tas waterafstotend, uv-bestendig en kan tegen een stootje. Doordat je de duffel aan een van de handgrepen of als rugzak op je rug draagt, ben je flexibel en wendbaar op elke plek. Gebruik je de duffel nooit als rugzak-variant? Dan kan je de banden makkelijk in een speciaal vak opbergen.

No Matter What garantie

Bij Eagle Creek is de garantie tot ver over welke deur dan ook. Omdat de tassen van heel hoge kwaliteit zijn, biedt Eagle Creek een speciale No Matter What-garantie op de Cargo Hauler Duffel. Dus wat er ook mee gebeurt, de tas wordt gratis vervangen of gerepareerd.

Eagle Creek Cargo Hauler Duffel 60L twee duffels

MerkenRugzakkenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.