Columbia SH/FT zijn de meest stijlvolle street style hiking schoenen

door

Het bekende outdoor merk Columbia komt met een nieuwe collectie genaamd SH/FT. De collectie bestaat uit drie verschillende trainers met een moderne urban look en de veelzijdigheid van een hiking schoen. We nemen je mee in de wondere wereld van wandelschoenen die er ook stijlvol uit zien.

Columbia SH/FT strikken

Columbia SH/FT zijn hiking schoenen die ook ready zijn om op straat te dragen

De trainers zijn voor verschillende gelegenheden te gebruiken. Of je nu losgaat op een festival, een wandeltocht gaat maken over het strand of gaat hiken in de bergen. Zowel voor mannen als vrouwen zijn er meerdere sneakers ontworpen. Er is dus voor iedereen een match te vinden binnen de nieuwe collectie.

Columbia SH/FT | The Breeze

Het eerste en lichtste model van collectie is de Columbia SH/FT The Breeze. Een model dat gekenmerkt wordt om de ademende stof waarvan de schoen gemaakt is. Verkrijgbaar in verschillende kleuren is dit paar schoenen perfect voor een dagje wandelen door een stad. Met de Omni-Grip zool voel je niet alleen extra ondersteuning, maar wordt er ook nog eens gezorgd voor minimale slijtage.

SH/FT | The Outdry

De Columbia SH/FT OutDry Mid is al weer een stapje extra dan het model hierboven. De schoen is namelijk ontworpen met materiaal dat tegen de regen kan, met het waterproof materiaal kan je dus prima een wandeling maken in de regen. Niet alleen de versteviging van het materiaal zorgt voor extra ondersteuning, ook de verhoging rondom de enkel maakt dit model extra stevig. Met de Sock-Line-Fit, het sokje dat bovenaan rondom je enkel zit, sluit alles perfect aan.

SH/FT | The Waterproof Hiker

SH/FT WP Hiker is meer gericht op het stevige design van een originele hiking schoen. De buitenkant van de schoen is gemaakt van leer met hetzelfde waterproof laagje als The Outdry. Wederom is er bij dit model ook gewerkt met een verhoging rondom de enkels, waardoor je met dit paar ook prima offroad kan gaan.

Meer over het merk zelf

Columbia is een bekend outdoor merk dat gevestigd zit in Portland, Oregon. Columbia Sportswear Company maakt sinds het jaar 1937 al innovatieve kleding, schoenen en andere outdoor benodigdheden. Met toonaangevende technologieën en ontwikkelingen zorgen ze voor functionele producten om jou warm, droog en beschermd te houden.

De oprichter van het merk stond bekend om haar perfectionisme ‘It’s perfect, now make it better’, en de hoge standaarden die ze doorvoerde in de items. Tegenwoordig maken ze nog steeds gebruik van deze methode en eisen, om zo producten te leveren van de beste kwaliteit. De nieuwe hiking schoenen zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Columbia SH/FT
Columbia SH/FT zitten

KledingMerkenReviewsTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.