Een Fjällräven broek voor elk avontuur

door

Avonturen heb je er in alle soorten en maten. In ijskoude of snikhete omstandigheden. Tijdens weer en wind, maar soms ook tijdens een heerlijke boswandeling. Kleding is van essentieel belang tijdens een mooi outdoor avontuur. Natuurlijk kom je er regelmatig vanaf met een goede spijkerbroek, maar voor het echte avontuur is een goede broek essentieel. Een Fjällräven broek mag eigenlijk niet in jouw kast ontbreken. Daarom geven we je vijf Fjällräven broeken, die gemaakt zijn voor elk avontuur.

fjällräven-broek-2

Fjällräven broek

Een Fjällräven broek is over het algemeen gemaakt van een G-1000 materiaal. Niet bekend met dit materiaal en de bijbehorende Greenland wax? Lees dan eerst het artikel over Fjällräven G-1000.

Keb Trousers

De Keb Trousers is de ultieme Fjällräven broek, gemaakt om te wandelen. De Keb Trousers is een wandelbroek met perfecte stretch en gemaakt van slijtvast G-1000 Eco. Eco betekent dat het van biologisch katoen en gerecycled plastic van PET-flessen is gemaakt. De Fjällräven Keb Trousers hebben een perfecte pasvorm, zakken en ventilatie.

fjällräven-broek

Karl Pro Trousers

De Karl Pro Trousers is de Fjällräven broek die gemaakt is van G-1000 Silent. Door de stille eigenschappen van deze stof is het perfect voor vogelspotten of bijvoorbeeld de jacht. De Karl Pro Trousers hebben een normale fit en geeft extra bewegingsvrijheid.

High Coast Versatile Trousers

De High Coast Versatile Trousers is bij uitstek de Fjällräven broek voor tijdens het actieve zomer buitenleven. De broek is heerlijk ventilerend en lichtgewicht.

Abisko Shade trousers

Ga je op pad naar een warm klimaat? Dan is de Abisko Shade trousers de Fjällräven broek die jij zoekt! Lichtgewicht en heerlijk koel dankzij een maximale luchtcirculatie.

Greenland Jeans

Combineer jij het outdoor leven met dagelijks gebruik? Of vind je het gewoon lekker om altijd het avontuur tegemoet te gaan? Dan is de Greenland Jeans jouw broek! De Greenland Jeans is duurzaam en functioneel en daardoor perfect voor dagelijks gebruik.

Jeans voor jou

Fjällräven heeft voor iedereen wel een broek naar zijn / haar wens. Zit er iets voor je tussen? Shop dan jouw broek in de Fjällräven shop!

FjällrävenKledingTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.