Fjällräven Greenland Short is dé musthave voor elke man

door

Er gaat niets boven een heerlijke hike maken als de zon schijnt. Natuurlijk moet het ook niet té warm zijn, maar een tocht maken in de korte broek is toch wel het summum van hiken. Heb je nog geen wandel kortebroek? Zoek niet verder en bestel dan jouw Fjällräven Greenland Short.

Fjällräven Greenland Short

Het is inderdaad nogal een uitspraak om te zeggen dat de Fjällräven Greenland Short dé wandel kortebroek is. Er zijn natuurlijk kortebroeken in diverse soorten en maten. Fjällräven zorgt er met de Greenland-collection voor dat je het outdoorleven met het dagelijks gebruik perfect kan combineren. Zo is deze collectie dus duurzaam, functioneel en ook nog stijlvol. Het maakt dus niet uit of je een flinke hike maakt, backpackt of gewoon lekker buiten bent, de Fjällräven Greenland Short is altijd perfect.

Fjällräven-Greenland-Short-1

Functioneel

Dankzij de G-1000 Eco stof is de broek goed bestand tegen slijtage en veelvuldig gebruik. Daarnaast blijf je altijd lekker koel als de zon schijnt, is de Fjällräven Greenland Short winddicht, waterafstotend en droogt hij snel als je toevallig toch een zomers buitje krijgt. Muggen kunnen er niet doorheen steken en ook de zon komt er met een factor 50 niet doorheen. Wat wil je dan nog meer? Nou; drie functionele zakken aan de voorkant en twee aan de achterkant. En als klap op de vuurpijl is de broek ook nog gemaakt van biologische en gerecyclede materialen.

Greenland en G-1000 collectie

Fjällräven brengt met de Greenland collectie een ode aan het ontstaan van het merk. Op Groenland, vandaar de naam, is de Greenland jacket geboren tijdens een expeditie in 1966. Daarop voortbordurend is de robuuste en stijlvolle Greenland collectie ontstaan en steeds verder geëvolueerd. Dankzij de G-1000 Fjällräven stoffen kan geen enkel avontuur je tegenhouden. Daarnaast kan je de G-1000 stoffen ook perfect onderhouden en zelfs upgraden door de waxen. Mannen; Bestellen doe je hier. En voor de vrouwen, een Fjällräven Short is er ook voor jou!

FjällrävenKledingReviewsTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.