Getest: Decathlon sup board Itiwit 10 feet

door

Suppen, we zijn er gek op. Lekker chill wat dobberen op een meertje, een kleine duik maken vanaf het sup-board, een wedstrijd op zee of misschien wel yoga of een full body workout op de sup. Ben je er nog niet helemaal uit wat je nodig hebt om te suppen, check dan snel dit artikel. Maar we gaan verder. Deze keer hebben we het Decathlon sup board Itiwit 10 feet getest. Een perfect beginners sup-board voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Decathlon sup board itiwit

Een Decathlon sup board heeft de perfecte prijskwaliteit verhouding

Voor maar € 299,99 heb je dit Decathlon sup board al en kan je veel geld besparen als je normaliter wel eens een sup huurt. Uiteraard moet je bij de kleine € 300 nog een peddel en een pomp rekenen, maar tel er nog € 34,99 voor een peddel en € 29,99 voor een pomp bij op en je bent ready to go. Een perfecte aanschaf dus als je het sup-virus al lekker te pakken hebt.

Perfect sup board voor de beginnende sup’er

Voor dit Decathlon sup board is vooral rekening gehouden met de beginnende en recreatieve sup’er. Dankzij de afmetingen van de Itiwit 10 feet is het sup board van Decathlon erg stabiel en perfect voor wat mooie tochtjes. Je kan er zelfs mee op kleine golven suppen. En dat dit een allround board betreft, merk je wel aan de gewichtsklasse. Het board is perfect voor personen van rond de 80 kg, maar het sup board mag volgens de maker van Decathlon een 230 kg hebben.

Features

Dit sup board voor recreanten heeft het onderscheidend vermogen om juist erg stabiel te zijn, maar ook gemakkelijk in het opblazen, vervoeren en onderhouden. Trek voor het oppompen overigens wel wat tijd uit, want dat is soms wel de grootste workout rondom het suppen. Dan nog wat andere features. Het Decathlon sup board is stabiel dankzij de afmetingen. 10 feet lang, 32 inch breed en 5 inch dik en ondanks de grotere afmetingen is het sup board maar 9 kg. Perfect dus om op te staan, maar zeker ook om te vervoeren. Je krijgt bij de sup board overigens ook gewoon een royale tas. Hierin past de sup, maar ook de peddel en eventueel wat andere attributen die je mee wil nemen.

Decathlon sup board itiwit familie

AccessoiresMerkenReviewsTheOutdoors.nlWatersportenWinkels

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.