Grisport Sutherland is dé outdoorlaars voor iedere dag

door

De ‘r’ zit alweer even in de maand en dat betekent meestal dat de temperaturen dalen, de dagen korter worden en je iets meer binnen zit. Niet gek ook, want de brandende open haard en warme chocolademelk zijn natuurlijk heerlijke bijkomstigheden. Maar het smaakt pas echt goed, als je het ook hebt verdiend. Dus hup, naar buiten en ga op avontuur. Maar niet zomaar, want voor deze omstandigheden, heb je wel een paar lekkere schoenen nodig. Of eigenlijk laarzen in dit geval. We maken kennis met de Grisport Sutherland en zoeken nu steeds vaker een excuus om even snel naar buiten te gaan.

Grisport Sutherland overview

Grisport Sutherland is de ideale instapper voor de winter

Instappers voor de winter, dat zie je niet zo vaak. En eigenlijk ziet de Grisport Sutherland er ook niet echt uit als een instapper. De serieuze laars ziet eruit alsof je een boodschap op de noordpool ook wel aan zou moeten kunnen. Toch schiet je ze lekker makkelijk aan dankzij de ritssluiting en makkelijke instap. Ideaal dus als je nog even snel de hond gaat uitlaten, op pad gaat, in de tuin werkt of om ze gewoon standaard in jouw auto te hebben. Een groot voordeel is dat ze heerlijk gevoerd zijn, dus lekker warm zijn in de koudere maanden. En ze lopen bijna net zo lekker als jouw lievelingswandelschoen.

Wandelschoenen vs. wandellaarzen

Steeds meer mensen kiezen in de winter voor een wandellaars. Lekker warm, geen veters strikken en je bent goed beschermd tegen sneeuw, regen en ander water. Ouderwets springen in de plassen, mag dus weer met de Grisport Sutherland. Een bijkomend voordeel van deze wandellaarzen, is dat hij bijna loopt als een wandelschoen. Grisport heeft de Sutherland uitgerust met goede temping, Vibram zool en veel ondersteuning.

Grisport Sutherland Heel Holland Wandelt

Perfecte omstandigheden voor de Grisport Sutherland

Je hoeft in deze laarzen absoluut niet bang te zijn voor natte of koude voeten. Dankzij het Spo-Tex membraan is de laars ademend en waterdicht. En dankzij de Vibram zool hou je perfecte grip en controle op vrijwel elke ondergrond. De laarzen zijn unisex en verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 47. Qua kleuren heb je de keuze uit Chestnut of Brown en de adviesprijs ligt op € 149,95. Iet voor jou? Check dan hier de verkooppunten.

KledingTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.