Herbeleef je jeugd in de iconische Mysteriemachine van Scooby-Doo met Airbnb

door

Ken je Scooby-Doo nog? Dan ken je vast ook de Mysteriemachine! En goed nieuws want binnenkort kun je via Airbnb in deze unieke camper slapen! Zoinks! Het is alweer 20 jaar geleden dat ScoobyTM en ShaggyTM het mysterie van het Spookeiland opgelost hebben in de eerste live-action film van de franchise, “Scooby-Doo”. Om dit jubileum te vieren, begint Matthew Lillard aan een nieuwe missie – hij wordt namelijk Airbnb Host van de camper die je natuurlijk kent uit de Scooby-Doo film. 

Voor het eerst toegankelijk

De iconische Mysteriemachine van Scooby-Doo is nog nooit eerder openbaar toegankelijk geweest voor het grote publiek en al helemaal niet om in te slapen. Het voertuig is herrezen uit z’n pensioen (samen met de geest van Shaggy) om je terug te brengen naar 2002. Shaggy en Scooby waren de early adopters van de roadtrip en nu bieden ze je de mogelijkheid om alle griezelige momenten voor één nacht opnieuw te ervaren in de Mysteriemachine. Dit terwijl je slaapt met uitzicht op zee en de nabijgelegen bergen van Californië. Heb jij het geluk om in deze unieke accommodatie te kunnen verblijven?

Een verblijf vol flashbacks in de Scooby-Doo Mysteriemachine

Veel kwijt voor de overnachting ben je ook niet. De individuele overnachtingen zijn te boeken op 24 juni, 25 juni en 26 juni voor slechts $20 per nacht – ter viering van het 20e jubileum van de film. Let op, dit kan wel alleen als je Mystery Inc. fan bent.

Je aanmelden kan vanaf 16 juni om 19:00 uur via deze link. En dat wil je, wat een verblijf is inclusief:

  • Een virtueel welkom van Lillard – misschien deelt hij zelfs een paar van zijn favoriete herinneringen met bemoeizuchtige kinderen met je.
  • Een hoop throwbacks naar 2002, waaronder het beluisteren van het laatste Sugar Ray album op een discspeler, kleurrijke lavalampen en het dragen van Shaggy’s kenmerkende puka-schelpenketting.
  • All-you-can-eat snacks en een diner selectie om uit te kiezen met alle favoriete gerechten van Shaggy & Scooby (zoals hotdogs en aubergineburgers).
  • Mysterie-spellen in overvloed, zodat je je eigen whodunit-oplossende vaardigheden op de proef kunnen stellen.
  • Een late-night Scooby-Doo filmavond, inclusief popcorn, snoep en alle Scooby snacks die je je maar kunnen voorstellen. 
  • Een buiten lounge met genoeg zitplaatsen en hangmatten voor de hele Scooby-bende om te relaxen, vrij van monsters die op de loer liggen.

De mooiste hikes

Na een nacht slapen in de camper terwijl je al je Scooby-Doo herinneringen weer naar boven hebt gehaald, is het tijd om de omgeving te ontdekken. Geen spookachtige wandelingen in het bos, maar een avontuurlijke hike langs de watervallen van Malibu. Californië is schitterend en heeft natuurliefhebbers heel veel te bieden. Van wandelingen door canyons en bossen, tot uitzichtpunten over de oceaan, je hoeft je hier zeker niet te vervelen. Doe bijvoorbeeld de Escondido Canyon Trail, Temescal Canyon Trail of de Los Liones Trail en kijk je ogen uit. Helaas kun je maar 1 nacht in de Mysteriemachine slapen, maar wij raden je zeker aan om nog een paar dagen langer in deze prachtige omgeving te blijven!

AccommodatiesRoadtripTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.