Kampeer deze zomer op een onbewoond eiland in Nederland

door

Ooit op een onbewoond eiland geweest? Grote kans van niet. Toch staat het bij veel mensen hoog op de bucketlist. Het regelen ervan is echter iets lastiger. Waar ga je namelijk zo’n eiland vinden? Als je er al een hebt gevonden, moet je er nog zien te komen. Een vliegveld ga je er in ieder geval niet vinden, dus ben je aangewezen op een bootje. Veel succes met al het geregel. Die droom kan je dan ook het beste laten varen. Althans, dat dacht je. Deze zomer kan je namelijk overnachten op een onbewoond eiland in Nederland. Pak je koffers, want dichterbij ga je het niet vinden!

Kampeer deze zomer op een onbewoond eiland in Nederland

Als je aan Amsterdam denkt, verwacht je in de buurt niet een onbewoond eiland te vinden. In de drukke stad ontkom je niet aan de bierfietsen en de rolkoffers. Toch vind je op een steenworp afstand geheel het tegenovergesteld. Genieten van de rust, het uitzicht en een prachtige sterrenhemel is daar allemaal mogelijk. Het is niet langer nodig om te vliegen naar Thailand, Bali of een ander ver oord. In juli en augustus kan jij neerstrijken op het forteiland Pampus in het IJmeer. Er zijn 31 exclusieve nachten waar je een volledig verzorgde tent met diner en ontbijt kunt boeken. Tijdens de zogeheten Pampusnachten zijn er vier nachten waarbij jij je eigen tent neer mag zetten.

Het bedrijf dat hier achter zit is Campspace. Dit online deelplatform toont bijzondere kampeerervaringen bij locals. Van een achtertuin in de stad tot aan een groot landgoed in een rustige omgeving. Verhuurders kunnen hun buitenruimtes delen met reizigers uit binnen en buitenland. Campspace zette eerder al tenten op in het Olympisch Stadion en hangend aan De Euromast. De Nederlandse kampeerstartup kiest dit jaar voor een onbewoond eiland in eigen land. Hiermee laten zij zien dat een avontuur ook heel goed dichtbij huis plaats kan vinden.

Reserveren

Verzekerd zijn van een plek op dit onbewoond eiland in Nederland? Dan kan je een overnachting reserveren voor een prijs tussen de €39,50 en €379. Je hebt dan niet enkel een unieke ervaring, maar draagt ook bij aan de crowdfunding om het historische forteiland zelfvoorzienend te maken.

EuropaKamperenNederlandTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.