Winter essentials: The North Face Ceptor & Longtrack Softshell

door

Wintersporters en outdoorgekken opgelet. The North Face heeft voor dit seizoen een unieke combinatie gezorgd, namelijk de Ceptor en Longtrack Softshell. Waar je eerst één jas droeg, is het dragen van laagjes de toekomst. Het houdt je lichaam beter op temperatuur en het is extreem handig tijdens een après-ski middag in de zon. Één laagje uit en je zit er nog steeds comfortabel warm bij. We moesten deze combinatie dus wel proberen tijdens onze outdoor trip naar Ost-Tirol.

Ost-Tirol-Snowboarden

The North Face Ceptor

The North Face Ceptor is gemaakt als een echte buitenlaag. Perfect als jas tijdens de warmere wintersportperiodes, maar ook als extra laag tijdens de koude periodes. De Ceptor is ontwikkeld voor hen die op zoek zijn naar het avontuur. Snowshoeing in de wildernis, ijsklimmen of serieus off-piste wintersporten is aan deze jas wel besteed. The North Face Ceptor is voorzien van een drielaagse DryVent™ die het vocht verwijdert van de binnen- en buitenkant van de jas. Je blijft hoe dan ook droog en comfortabel op temperatuur. Dat hebben we uiteraard aan de levende lijve ondervonden en we kunnen je vertellen dat er geen druppel water naar binnen komt. Helemaal niet als je de geïntegreerde jas-aan-broek-verbinding gebruikt. De sneeuw houdt jouw avontuur niet tegen. Door de sportieve en toch strakke look val je altijd op. Helemaal in het knaloranje.

Ost-Tirol-Drone

The North Face Longtrack Softshell

De perfecte metgezel van The North Face Ceptor is de Longtrack Softshell. Tijdens warme dagen hoef je de Longtrack Softshell niet mee te nemen, maar bij Siberische temperaturen is het heerlijk om een extra laagje te dragen. Doordat de jas een langere pasvorm heeft, zorgt het ervoor dat de sneeuw buiten en je temperatuur perfect op peil blijft. De Longtrack Softshell is gemaakt van weerbestendige fleece die zowel water als wind buiten houdt.

The North Face Longtrack Softshell 2

Gelaagd avontuur

De combinatie van de twee jassen zorgt ervoor dat geen enkel avontuur jou in de weg staat. Wij hebben de jassen geprobeerd tijdens intensieve ski- en snowboard trips, ijsklimmen en snowshoeing. Bij een temperatuur van -10 houden deze jassen je perfect op temperatuur, geven je voldoende bewegingsruimte en zorgen ervoor dat je het mannetje bent. Kopen? Hier bestel je The North Face Ceptor en The North Face Longtrack Softshell.

KledingThe North FaceTheOutdoors.nlWintersporten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.