Verken de bergen met de The North Face Ski Touring-collectie

door


Yes, je leest het goed. The North Face brengt nieuwe innovatieve bergkleding op de markt met de introductie van de Ski Touring-collectie. De nieuwe collectie is speciaal ontworpen voor lange tochten overdag. We spreken dan van de ochtendpatrouille tot aan de afdalingen in de schemering. De nieuwe collectie maakt het mogelijk om je eigen pad door de bergen te banen en te ontdekken wat er allemaal buiten de pistes te beleven valt. Deze kleding is wel heel speciaal want je kan erin zweten én het houdt je warm. Klinkt tegenstrijdig, maar The North Face heeft het toch echt voor elkaar gekregen.

The North Face

Ventrix isolatie-technologie met stretch

Hoe kan het dat de collectie je verkoeling biedt maar tegelijkertijd ook warm kan houden? Dankzij de Ventrix™ isolatie-technologie met stretch, die zich aanpast aan je bewegingen in de koude weersomstandigheden, ademen de lichte stoffen als je loopt. Als je daarentegen stilstaat, bieden de stoffen juist een welkome, warme isolatie.

Zeer kleine perforaties

Deze belangrijke factor van het ademend vermogen werkt via zeer kleine perforaties, die gemaakt zijn door een laser. De kleine perforaties openen als de stof in beweging is. Maar wanneer er geen beweging plaatsvindt sluiten ze. Hierdoor kunnen overtollige warmte en transpiratie ontsnappen tijdens de klim en blijft de drager lekker warm tijdens de afdaling. Met andere woorden: je kan dus lekker zweten tijdens het klimmen (zonder er last van te hebben) en je blijft warm wanneer je weer naar beneden gaat.

De collectie van The North Face

De collectie voor heren bevat geheel nieuwe Speedtour Ventrix™-hoodies met de kleur Bold Red Orange. Voor dames bevat de collectie hoodies in de kleur Emberglow Orange. Beide hoodies worden gecombineerd met zwarte Speedtour Alpine-broeken. Samen met de Windwall™-handschoenen, een Chizzler-hoofdband en de Slackpack 2.0 is de collectie compleet.  

The North Face

Waar te verkrijgen?

De nieuwe Ski Touring-collectie van The North Face is nu verkrijgbaar op de site en in geselecteerde winkels.

Op zoek naar een goede wintersportjas om te skiën of snowboarden? Ook daarvoor kun je bij The North Face terecht. We hebben The North Face niet voor niets opgenomen in ons overzicht van beste skijassen voor dames.

KledingThe North FaceTheOutdoors.nlWintersporten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.