Maak kennis met The North Face Fantasy Ridge-collectie

door

Dat The North Face inspiratie haalt uit de bergen, het avontuur en het ontdekken is niets nieuws. Tegenwoordig brengt het merk de inspiratie van de bergen mee naar de steden. Daarom introduceerde The North Face een nieuwe urban lifestyle-collectie die de oude ‘Fantasy Ridge Jacket’ nieuw leven in blaast. Maak kennis met The North Face Fantasy Ridge.

The North Face Fantasy Ridge 3

The North Face Fantasy Ridge

Dat The North Face tegenwoordig meer oude legendes nieuw leven in blaast is niets nieuws. Zo zagen we recentelijk de Nuptse weer verschijnen. The North Face Fantasy Ridge is geïnspireerd op de originele Fantasy Ridge jacket uit 1993. Voor de herleefde The North Face Fantasy Ridge maakt het merk gebruik van de kennis die ze in huis hebben over de berg- en wintersport in combinatie met de iconische designs voor de stad.

The last great problem

The North Face Fantasy Ridge collectie is een eerbetoon aan ‘The last great problem’. Iets wat onder bergklimmers bekend staat als een top die nog beklommen moet worden. Het is ook wel een bijnaam die de Britse klimmer Georgle Mallory gaf aan de Kangshung-zijde (de Oostzijde) van de Mount Everest. Deze zijde is zo gevaarlijk om te beklimmen dat er maar een enkeling in is geslaagd om de top te bereiken. Het was en is eigenlijk nog steeds pure fantasie om zelfs maar te dénken dat je de top ooit haalt. The North Face Fantasy Ridge collectie is nu te koop.

KledingThe North FaceTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.