Watch: Film over Chili in 8K

door

Chili staat bij veel mensen hoog op de bucketlist en behoort daarmee tot een van de mooiste en populairste landen van de wereld. Het land heeft werkelijk alles. Van Patagonië tot gletsjers, ruige bergen en woestijnen. Benieuwd wat Chili allemaal te bieden heeft, check dan deze Chili film in 8K!

Chili film in 8K

Een land dat zo divers en uitgestrekt is, hoe leg je dat vast? Timestorm Films had daar wel een idee bij en maakte deze epische Chili film in 8K. De video duurt nog geen zes minuten en geeft jou genoeg inspiratie om een kleine sabbatical te nemen naar het Zuid-Amerikaanse land. Zo kan je bijvoorbeeld op bezoek in Patagonië of hike je de langste trail van Chili. Aan te raden is overigens om deze 8K film over Chili wel op een goed scherm te bekijken.

Chili en Patagonië

Chili is een van de meest uitgestrekte landen van Zuid-Amerika dat zich tussen de Grote Oceaan en het Andes gebergte begeeft. De kustlijn is meer dan zesduizend kilometer lang en dat zorgt ervoor dat er heel veel verschillende klimaatzones zijn. Zo heb je dus woestijnen, gletsjers en bergen in één land. Tijdens de zomer kan het in het ene stuk van Chili dus heel heet zijn, terwijl het op een ander punt vriest. In deze video zie je duidelijk ook Patagonië een rol hebben. Het wordt gezien als een van de mooiste, ruigste en meest unieke natuurgebieden van de wereld. De flora en fauna is er ontzettend uiteenlopend, van pinguïns tot walvissen en condors. Mocht het nog niet op jouw lijstje staan, zorg dan dat het er snel op komt!

FIlm Chili 8k Patagonië

EntertainmentMidden- en Zuid-AmerikaTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.