Zion National Park deelt ‘We The Keepers’ film nu met iedereen

door

Het National Park Zion is een natuurreservaat in het zuidwesten van de staat Utah, Verenigde Staten. Vanaf het jaar 1919 is het een National Park geworden wat later werd uitgebreid met Kolob Canyons. Jaarlijks bezoeken ongeveer 3 miljoen reizigers deze 600 vierkante kilometer, het is daarmee het drukst bezochte park van Utah.

Zion National Park bestaat 100 jaar

Voor het honderdjarige jubileum van het Zion National Park en ter ere van de National Park Week hebben ze een film uitgebracht dat de essentie van het park weergeeft. Maar doordat ook dit prachtige natuurgebied niet geopend is door de pandemie. Heeft het park besloten de film online te laten staan.

We The Keepers is de film over Zion National Park

De film genaamd ‘We The Keepers’ toont unieke geluiden, dieren en landschappen die het park te bieden heeft. Hierdoor kan iedereen ervan genieten zonder dat je er daadwerkelijk naar toe hoeft. De verzorgers van het park vertellen hun ervaringen en wat ze zoal dagelijks doen. Ze leggen uit hoe ze bij het Zion National Park terecht zijn gekomen en dat het altijd al een droom is geweest om een outdoor job te hebben. De prachtige verhalen die er worden vertelt geven je een indruk van de passie van de medewerkers. Voor iedere outdoor liefhebber is het dus zeker een aanrader om de korte film, van ongeveer 20 minuten, zeker te gaan kijken.

De 15 mooiste hikes van het nationale park

Heb jij Zion ook op je bucketlist geschreven door deze prachtige film, dan hebben wij nog een aantal hikes voor je die je zeker niet moet overslaan. Bekijk hier de 15 tofste hikes in dit fantastische Amerikaanse Nationale Park. Mocht je een roadtrip langs de Westcoast maken, dan mag Zion absoluut niet ontbreken op jouw lijstje. Het is volgens ons misschien wel een van de mooiste National Parks van Amerika.

Zion National Park video

EntertainmentNationale ParkenNoord-AmerikaTheOutdoors.nlVerenigde Staten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.