15 foto’s die laten zien hoe mooi Zweden is | Beyond the Camera #2

door
Er zijn zoveel waanzinnige plaatsen in de wereld, veel daarvan zijn nog onontdekt en bij anderen heb je simpelweg geen weet van de schoonheid. Sommige van deze parels verdienen écht meer aandacht. Daarom laten wij de schoonheid zien doormiddel van de mooiste foto’s! Bij deze onze rubriek op vrijdag: Beyond the camera.

Vorige edities: Waddengebied en Patagonië

In het mooie Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is het over het algemeen niet erg warm. Tóch krijgen wij warme gevoelens bij de gedachten aan dit prachtige land. Het Zweedse landschap is zo overweldigend mooi. Dit Scandinavische land zou je zelfs een van de meest fotogenieke landen ter wereld kunnen noemen. Deze foto’s laten zien hoe mooi Zweden is!

De schoonheid van Zweden in vijftien foto’s

Het huidige Zweden is een van de rijkste, welvarendste en meest ontwikkelde landen ter wereld. Echter is Zweden het op vier na dunstbevolkte land in Europa. Een groot gedeelte van het land is dan ook onbewoond. Op die plekken vind je een walhalla aan ongerepte natuur. Kenmerkend voor Zweden zijn de uitgestrekte naaldbossen verspreid over een groot deel van het land. Daarnaast vind je er ook een hoop prachtige meren, maar liefst 96.000. In de natuur komen grote zoogdieren voor zoals elanden, beren, lynxen, wolven en veelvraten. Deze woorden doen het hart van een natuurliefhebber sneller kloppen. Nog niet overtuigd? Lees dan snel verder.

Pracht en praal net buiten de deur

Het mooie van alles is dat Zweden eigenlijk ook om de hoek ligt. Je stapt het vliegtuig in en anderhalf uur later ben je er al. Zelfs met de trein naar Zweden reizen is goed te doen en ook een stuk duurzamer. Als je bent aangekomen dan lijkt het net alsof je op een andere planeet bent. Zó mooi. Dit is dan ook zeker een land wat je een keer moet bezoeken in je leven! Of waar je met deze foto’s heerlijk van kan wegdromen.

Foto’s vertellen meer dan woorden

Het vertellen van verhalen is een hele kunst. De juiste woorden vinden kan soms lastig zijn. Daarom is het héérlijk om goed beeldmateriaal te gebruiken als je iets duidelijk wil maken. De schoonheid van Zweden kun je het beste laten zien aan de hand van foto’s. Het is een typisch geval van: ‘Een foto zegt meer dan duizend woorden’. In dit geval gebruiken we niet één foto, maar laten we de schoonheid van Zweden zien in vijftien foto’s!

Bekijk hier ook prachtige foto’s van Nederland of Patagonië: deze foto’s laten zien hoe mooi Patagonië is!

Foto's Zweden water
Foto's Zweden meer
Foto's Zweden Noorderlicht
Foto's Zweden ijs
Foto's Zweden brug
Foto's Zweden stockholm
Foto's Zweden kust
Foto's Zweden stad
Foto's Zweden Boot
Foto's Zweden
Foto's Zweden sneeuw

Bron:

EuropaScandinaviëTheOutdoors.nlZweden

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.