3x Campspaces met accommodatie in Nederland

door

Het kampeerseizoen is al volop aan de gang. Zowel in binnen- als buitenland is het genieten op de vele mooie campings. Maar ken jij het concept Campspace al? Daarbij slaap je op unieke plekken, waaronder ook gewoon de achtertuin van mensen. Meestal kun je op een campspace je tentje opzetten, maar degene die liever voor wat meer comfort gaat, kan ook op andere, bijzondere plekken terecht. We zetten drie toffe Campspaces met accommodatie en in de buurt van wandelpaden op een rijtje. 

Bijzondere Campspaces in Nederland

Geodome tent in Drenthe

In het Drentse Stieltjeskanaal vind je op een toffe off-grid locatie een geodome tent waar je met 3 mensen kunt slapen. Ideaal voor een mooie wandeling in Drenthe met een groepje. De tent is op het terrein van een bistro waar vegan wordt gekookt. Verder is het sanitair op de camping zeer luxe, dus lekker comfortabel. Na een dag wandelen ben je vast moe, toch leent het de moeite ‘s avonds sterren te gaan kijken op het veenpark in de buurt!

Pipowagen op een groene camping in Brabant

Op het Brabantse terrein van Lennard kun je slapen in een heel knusse pipowagen op zijn mooie groene terrein. Het is een erg comfortabele pipowagen met een goed bed, een zithoek en een eigen keukentje. Verder is het terrein prachtig en ideaal om uit te rusten na een dagje wandelen. De dag spoel je van je af onder de goede en schone douche. Lennart vertelt je graag meer over de mogelijkheden in de buurt. Ook liggen er veel flyers met informatie over de omgeving klaar.

Verstopplek in het bos

In het Limburgse Koningsbosch vind je een mooie verstopplek in het bos. Hier kun je overnachten in verschillende caravans of een cabin. Ze zijn allemaal te vinden op een zonnige plek op het terrein van 1 hectare. Het terrein bestaat uit bos en een boomgaard. Het terrein is van alle gemakken voorzien en super stil omdat het ver van de weg is. Ook fijn als je bijvoorbeeld van mediteren houdt. Meer weten over kruiden? Kies dan een boek uit de bibliotheek in de cabin. De hosts vertellen je maar wat graag, meer over de verschillende wandelroutes in de buurt.

Campspace accommodatie overnachten bos

AccommodatiesEuropaKamperenNederlandTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.