Charmant landhuis aan de rand van de Mullerthal Trail

door

Gekenmerkt door grote rotsformaties, watervallen en groene bossen staat de Mullerthal regio ook wel bekend als Klein Zwitserland. De veelzijdige regio staat op de bucketlist van menig natuurliefhebber om de eindeloze wandel- en klimmogelijkheden. Om al het natuurschoon van de omgeving optimaal te ontdekken is dit rustieke landhuis via Airbnb de ideale plek om na een actieve dag tot rust te komen. De accommodatie ligt in het hart van de  groene omgeving en is het startpunt van vele wandelroutes. Een betere locatie voor de ‘echte’ hikers is er niet!

Uniek en charmant landhuis in de natuur

Gelegen midden in de groene bossen, met meerdere vijvers en een ruime privé tuin wordt het huis omgeven door de natuur. De enige geluiden die je hier hoort, zijn de vogels die tjirpen. Doe je telefoon uit, pak er een goed boek bij en tune even uit van de dagelijkse werkzaamheden. Of trek de nabij gelegen bosrijke omgeving in. Neem na een lange wandeltocht plaats naast de open haard om weer helemaal op te warmen. 

Door het hele huis heerst een knusse sfeer door de houten balken, stenen tegels en rustieke meubels. De ruime keuken is dé plek waar iedere keukenprins- of prinses zich thuis zal voelen. Sloof je uit in de keuken, terwijl je uitzicht hebt op de ruime vijver en de groene bossen. Als koken met dit uitzicht niet zorgt voor de lekkerste gerechten dan weten wij het ook niet meer.

Avontuurlijke wandelingen tijdens de Mullerthal Trail

De groene omgeving verkennen? De bekende Mullerthal Trail begint recht voor deze Airbnb accommodatie. De trail brengt je in 112 kilometer door gevarieerde landschappen van de regio Mullerthal. Uiteraard is dit ook in delen te lopen, vaak in stukken van 36-38 km. Kijk tijdens de hike je ogen uit naar de vele valleien en waterstroompjes langs verschillende paden!

Race door het rotsachtige landschap 

Naast dat je in de Mullerthal regio kunt wandelen, kun je de omgeving ook ontdekken per mountainbike. Er zijn vijf verschillende mountainbikeroutes door het rotslandschap. Elke route kent een andere moeilijkheidsgraad, waardoor er voor iedereen een route beschikbaar is. De veeleisende Mountainbike Trail Larochette brengt je langs het idyllische Larochette. Met deze technische tour kies je zeker niet voor de makkelijke weg, maar het zorgt wel voor een actieve uitdaging! Ben je een beginnende mountainbiker? Dan is de relatief eenvoudige Mountainbike Trail Bech jouw perfecte match. De smalle paden tussen de bossen wisselen zich onderweg af voor steile hoogtes. Door het rotsachtige landschap en de hoogteverschillen kan het soms een uitdaging zijn, maar geen uitdaging is te groot.

mullerthal

AccommodatiesEuropaLuxemburgTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.