De nieuwe Trail Runner SWT schoenen van Allbirds

door


Ben jij een trailrunner? Dan houd jij waarschijnlijk ook wel van een uitdaging. Lange afstanden hardlopen geeft natuurlijk een echte ‘kick’. Maar hiervoor heb je wel de juiste uitrusting nodig en al helemaal de juiste schoenen. En laten de nieuwe Trail Runner SWT schoenen van Allbirds nu perfect zijn voor die lange afstanden die je aflegt tijdens het trailrunnen. Bovendien zijn ze ook nog eens duurzaam. Dit is je nieuwe favoriete comfortabele sneaker met nieuwe ripstop-stof, gripvaste loopvlakken en stabiliserende ondersteuning voor elk avontuur.

Trail Runner SWT
Trail Runner SWT

De Trail Runner SWT van Allbirds

De Trail Runner SWT van Allbirds: een ruige trailrunningschoen aangedreven door de natuurlijke prestatie-eigenschappen van Sugar, Wool en Tree. Het team van sportschoenenexperts van Allbirds heeft de grenzen van de natuur verder verlegd dan ooit tevoren en heeft duizenden uren besteed aan het perfectioneren van de juiste hoeveelheid tractie, bescherming en stabiliteit. De schoen werd vervolgens meer dan 2000 mijl op de proef gesteld door enthousiaste trailrunners met hoge prestatieverwachtingen. Het resultaat? Een beproefde trail schoen die jou en de planeet draaiende houdt.

Wat kan je er allemaal mee?

Dat je er goed mee kan trailrunnen werd al duidelijk, maar deze schoen kan natuurlijk ook gewoon gebruikt worden voor een heerlijke wandeling of een hike. Ook wij hebben de schoenen mogen testen tijdens een prachtige wandeling door het Van Gogh Nationaal Park i.o. in Brabant. De trail runner SWT schoenen zitten super comfortabel. De externe hielkap stabiliseert namelijk elke stap en de schoen heeft ook een flexibele middenzool met demping. Aangezien wij soms door de miezer liepen, was ook de ondergrond soms modderig. Gelukkig maakte dit niet veel uit, de schoenen kunnen namelijk gewoon in de wasmachine. Lekker makkelijk toch?

Trail Runner SWT

KledingReviewsTheOutdoors.nlTrailrunning

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.