Dopper thermosfles; goed voor de wereld én voor jou

door

Oké, plasticvervuiling is één van de grote milieuproblemen die er op dit moment zijn. Want wist je dat er op dit moment 150 miljoen ton (!) plastic in de oceanen drijft? In één keer oplossen kunnen we niet, maar een kleine stap in de goede richting doen is al heel wat. En daar ging Dopper mee aan de slag. Het merk heeft de meest bekende en leukste drinkflessen van Nederland. Maar wist je dat ze ook een hele handige Dopper thermosfles hebben? Deze Dopper Insulated zorgt ervoor dat je drinken zowel lekker warm blijft als super koud. Dat is top toch? En daarbij hebben ze iets bedacht waardoor je deze heel makkelijk mee kunt nemen! Benieuwd? Scroll dan vooral even door.

Dopper thermosfles; koud in de zomer en warm in de winter

Hoe fijn is dat? Een fles die je het hele jaar door kan gebruiken? Zo hoeven we ons in ieder geval om dat stukje wegwerpplastic niet meer druk te maken. Want het is toch fijn dat als je een goede drinkfles koopt, dat je die gewoon altijd kunt (her)gebruiken. Wij blij met drinken, de natuur blij met een beetje minder wegwerpplastic.

Dopper thermofles

Gewoon normaal, maar dan net even anders

De Dopper thermosfles, oftewel de Dopper Insulated, is geen nieuwe op de markt. Maar wel eentje die wat meer aandacht verdient. Deze fles kent de gemakken die we al kennen van de Dopper. Meenemen als fles, gebruiken als een drinkbeker. En dan heeft deze uitvoering nét dat beetje extra. In de winter kan jij tot wel 9 uur nadat je de fles hebt gevuld genieten van die lekkere warme thee. En in de zomer blijft je drankje tot wel 24 uur heerlijk koel. Scheelt je dus telkens weer koude flesjes water kopen. Wij zijn fan!

De Dopper kent vele uitvoeringen en kleuren, ook voor de Dopper thermosfles. Deze is maar liefst in zes verschillende kleuren te verkrijgen. Hier zit dus zeker ook een kleur voor jou bij.

(tekst gaat door onder fotogalerij)

Heel fijn, maar hoe neem ik hem mee?

We hoopten al dat je deze vraag ging stellen. Want Dopper heeft een hele toffe samenwerking gelanceerd met Elvis&Kresse: de Dopper Bottle Holder. Echt duurzaam vakmanschap en daar houden wij van. Daarnaast is het ook nog eens een handig tasje, gestoken in een stoer jasje, precies gemaakt voor jouw Dopper. Zo hoef je die dus niet meer weg te stoppen in je rugzak, maar kan je hem gewoon omhangen. Heb je onder het wandelen dorst? Dan heb je je drinken hartstikke dichtbij. Het fijne van dit tasje is dat die aan te passen is naar de Dopper die jij hebt. Dus ook bedoeld voor de Dopper thermosfles. En nog fijner: de bottle holders worden gemaakt van afgedankte brandweerslangen van de Londense vuilnisbelt.  

Wil je meer weten over hoe jij jouw steentje bij kan dragen voor een beter milieu? Check dan eens onze Duurzame Donderdag rubriek.

AccessoiresDuurzaam levenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.