Droombaan: Tenson betaalt om te skiën

door

Het Zweedse merk Tenson heeft misschien wel de tofste vacature op het moment. Ze zoeken namelijk twee mensen die de nieuwe skikleding willen testen. Deze droombaan is nog betaald ook. Daarbij zoeken ze niet de beste skiërs ter wereld, maar iedereen die maar een beetje kan wintersporten, mag solliciteren. Zolang je maar gepassioneerd wintersporter bent.

Droombaan

Dat deze droombaan veel aandacht trekt is niet vreemd. Binnen één week hebben er ruim 8000 mensen uit 40 landen gesolliciteerd. Het maakt dus niet uit waar je vandaan komt en je krijgt er €25 per uur voor. Niet verkeerd toch, want je hoeft er alleen maar voor te skiën. En je krijgt er ook nog een all-inclusive trip naar het Zweedse Idre Fjäll bij. Samen met jouw vriend(in) ga je de beste tijd van je leven tegemoet.

Droombaan Tenson mediocreskier2

Vereisten

Zoals gezegd, je hoeft geen pro te zijn om te solliciteren. Wat je dan mee moet brengen? Je moet de pizzapunt onder de knie hebben, een expert zijn in vallen in de rij van de skilift of op de piste en als een ongeleid projectiel door het snowpark knallen. Daarnaast hoef je absoluut geen kennis te hebben van het ski jargon, zoals “poaching”, “pow”, “glades” en “ripper”. En bij voorkeur ga je elke keer als je skispullen huurt, minimaal 2 keer terug naar de winkel omdat jouw schoenen niet goed zijn.

Werk

De vereisten zijn goed te doen, maar je moet er wel ook echt “werken” bij deze droombaan. Het belangrijkste is dat je van de bergen geniet. Vervolgens moet je de skilift naar boven nemen, naar beneden skiën en dat herhalen. Oja, Tenson verwacht ook jouw feedback op de Tenson skiproducten.

Arbeidsvoorwaarden

  • Retour van huis naar het Zweedse Idre Fjäll
  • Heerlijk Zweeds eten en drinken (ze hebben meer te bieden dan Zweedse gehaktballen)
  • Prachtige huisvesting naast de pistes
  • Ski’s, schoenen en stokken
  • Skikleding die je ook mag houden
  • Vier dagen skipas
  • Acht uur privéles
  • Je mag een vriend(in) meenemen (alles is betaald)

Solliciteren

Klinkt deze droombaan als muziek in de oren? Dat snappen we! Meer informatie en solliciteren kan op de website van Tenson. Enige haast is geboden, want je kan solliciteren tot en met 10 februari 2019.

MerkenTheOutdoors.nlWintersporten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.