Een echt warme Fjällräven jas voor dames om de winter mee door te komen

door

Zoals ieder jaar in de herfst heeft groen aan de bomen plaatsgemaakt voor goud, geel, oranje, rood en bruin. En voor je het weet maakt ook deze kleurenpracht weer plaats voor kale bomen en (hopelijk) wit besneeuwde landschappen. Met de verandering van de natuur, maakt ook de kledingkast een geleidelijke transformatie door. Korte broeken maken plaats voor lange pijpen, T-shirts voor truien en zomerjassen voor winterjassen. De meeste kledingstukken heb je waarschijnlijk nog wel in huis, maar het kan ook zijn dat items aan vervanging toe zijn. Is dat laatste het geval voor je winterjas? Check dan deze Fjällräven Greenland Winter Parka, een heerlijk warme jas voor dames.

Fjällräven Greenland Winter jas voor dames

De highlights

Er zijn twee dingen die opvallen aan de Greenland Winter Parka. De eerst is dat deze Fjällräven jas voor dames heel goed in het dagelijkse leven past. Zeker bij mensen die van de outdoor lifestyle houden. Door het mooi aansluitende model, de goed passende capuchon, maar ook doordat de jas ruim over de billen valt en tot boven de knieën komt. Allemaal redenen waarom de jas extra warmte geeft en je hem toch in veelzijdige situaties kunt gebruiken, zonder aan bewegingsvrijheid te hoeven inleveren. Warmte is meteen ook het tweede opvallende punt. De jas is namelijk uitgerust met een membraan van teddy fleece. Alleen al naar het knuffelbare materiaal in de jas kijken geeft je een warm gevoel. Zelfs de steekzakken zijn gevoerd met het teddy fleece, zodat ook je handen lekker warm en zacht blijven als je ze in je zakken steekt.

“Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid”

Dat Fjällräven duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, is geen verrassing meer. Als outdoor merk kun je tegenwoordig zelfs niet anders meer dan je bezighouden met het welzijn van de wereld. Logischerwijs is dus ook deze Fjällräven jas voor dames een duurzame. Zo bestaan de materialen uit 35% biologisch katoen en 65% gerecycled polyester. Daarnaast is de jas water- en windbestendig gemaakt met G-1000 Eco. En weet je wat ook heel duurzaam is? Deze Fjällraven jas voor dames is een hele slijtvaste en tijdloze jas waar jij nog jaren mee vooruit kan. Hoef je volgend jaar, bij de wisseling van de seizoenen, dus niets anders te doen dan je Greenland Winter Park uit de kast te halen. En het jaar daarop weer. En daarop ook weer. En zelfs ook nog het jaar daarop. En het jaar daarop.

 

FjällrävenKledingReviewsTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.