Hier wil je bij zijn: Fjällräven Polar 2023

door

Ben jij bekend met de Fjällräven Polar? We vertellen je: na het lezen van dit artikel en het bekijken van de video, sta je te popelen om jezelf aan te melden. Maar schiet op, want de inschrijvingen voor 2023 gaan open op het wereldwijde Fjällräven Polar persevent op maandag 24 oktober 2022. En misschien sta jij begin 2023 wel op de Zweedse poolcirkel en ga jij het avontuur of a lifetime aan.

Fjällräven Polar 3

Fjällräven Polar 2023

Tijdens de Fjällräven Polar maakt een select groepje van 20 personen een reis van ruim 300 kilometer. En niet zomaar een reis, maar een winterse tocht met sneeuwhonden. Iets ten noorden van de poolcirkel is het decor van de Fjällräven Polar. Iets waarvan je niet zomaar verwacht dat je het aan kan. Toch is niets minder waar, want de tocht is voor iedereen te doen. Ervaren of zeer onervaren. Zolang de wil er is, is het te doen. Het staat bij ons nog hoog op het lijstje. Het lijkt op een onvergetelijk avontuur, maar wat is de Fjällräven Polar precies en hoe meld je je aan?

Het ontstaan van de Fjällräven Polar

De eigenaar Åke Nordin van Fjällräven ontmoette een van Zweden’s beste hondenslede-rijders. Åke was zo onder de indruk van het verhaal, dat hij graag een eigen event in Zweden wilde organiseren. En zo geschiedde. Het is natuurlijk niet alleen voor de fun. De deelnemers komen de eigen grenzen tegen, helemaal aangezien het -30 graden in de nacht kan worden. En daar lig je dan in je tentje. Fjällräven kan met deze ‘race’ ook eens goed testen hoe goed alle gear is. Wel relaxt, want het zorgt ervoor dat jij warm blijft!

Fjällräven Polar 4

Aanmelden

Fjällräven nodigt iedereen uit die nieuwsgierig is naar een adventure of a lifetime. Aanmelden is niet zo moeilijk, maar uiteindelijk mee mogen is iets wat je niet kan kopen. Ga naar de Fjällräven Polar website. Meld je aan door middel van een goed verhaal waarom juist jij mee moet doen! Vervolgens zorg je ervoor dat je het goed deelt met jouw achterban. Zorg er dus voor dat je de meeste stemmen ontvangt en wie weet maak jij deze onvergetelijke tocht in 2023. Laat je het ons even weten als je je aanmeldt?

Timeline voor de aanmelding

Op maandag 24 oktober 2022 om 16:00 is het wereldwijde lanceringsevent van de Fjällräven Polar. Daar krijg je alle informatie over de aanmelding en de reis zelf te horen. Vervolgens is het tijd om door middel van challenges via Instagram jezelf te plaatsen voor het event. In deze challenges vertel je iets meer over jezelf, je motivatie om mee te doen, hoe je je klaarmaakt en je angsten overwint en hoe je bijdraagt aan een duurzamer leven. Op zondag 13 november 2022 sluiten de inschrijvingen en op woensdag 23 november worden de winnaars bekend gemaakt. De Fjällräven Polar expeditie zelf is van 30 maart tot en met 5 april 2023.

Belangrijke data en tags

  • Lanceringsevent: Maandag 24 oktober 2022
  • Onthulling challenge 1: Maandag 24 oktober
  • Onthulling challenge 2: Zondag 30 oktober
  • Onthulling challenge 3: Zondag 6 november
  • Sluitingsdatum inzendingen: Zondag 13 november
  • Bekendmaking winnaars: Woensdag 23 november
  • Fjällräven Polar expeditie: 30 maart – 5 april 2023

Om mee te doen, moet je jouw inzendingen via Instagram indienen en het officiële Fjällräven account taggen. Gebruik daarvoor: @fjallravenofficial, #FjallravenPolar2023 en de challenge hashtags: #Challenge1, #Challenge2 of #Challenge3

Fjällräven Polar 5
Fjällräven Polar 2
Fjällräven Polar

EventkalenderFjällrävenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.