Credits: Pascal Meier via Unsplash

Leuke outdoor bestemmingen op een paar uurtjes vliegen van Nederland

door


Je hoeft helemaal niet naar de andere kant van de wereld te vliegen om de mooiste outdoor bestemmingen te ontdekken. Ons eigen Europa heeft namelijk zoveel wonderschoons te bieden. Je vindt er prachtige natuur, een fijn klimaat, heerlijk eten en een breed scala aan outdoor activiteiten. We hebben een paar van onze favorieten op een rij gezet.

1. Tenerife

Tenerife is enorm populair voor Europese toeristen. Het is er warm, er zijn unieke landschappen en het eten is verrukkelijk. Voor ieders wat wils. Lees hier onze tips voor Tenerife. Eindhoven Airport brengt je op minder dan vijf uurtjes naar de zon.

Bestemmingen EIndhoven Airport
Credits: Turismo de Tenerife

2. Kroatië

Kroatië was vorige zomer al erg geliefd bij vakantiegangers. We vermoeden dat het deze zomer ook zo gaat zijn. Het is dan ook een prachtig land. Je kan er zeiltrips doen, bergtoppen gaan beklimmen of natuurparken bewonderen. Vlieg naar Rijeka, Zadar of Zagreb en beleef het zelf.

Bestemmingen EIndhoven Airport
Foto: Ivo Biocina KNTB

Parking

Een goede voorbereiding voor je op reis gaat is essentieel. De valies is gemaakt, de papieren in orde, maar nu nog de auto kwijt. Je kan jouw auto bijvoorbeeld veilig, snel en makkelijk op Eindhoven Airport parkeren. Bij aankomst hoef je alleen nog je koffers te pakken en genieten van je vakantie. Lekker handig!

3. Ierland

Het is vast niet de eerste bestemming dat in je opkomt als je denkt aan een reis voor deze zomer. Ierland heeft nochtans erg veel te bieden. Je vliegt naar Dublin en van daar uit kan je naar Galway, Cork of de Cliffs of Moher. Als je zon, zee, strand wilt is het misschien niet voor jou, maar als je van een ruwere omgeving houdt is dit the place to be. Zie hier foto’s van deze verborgen schoonheid.

Bestemmingen EIndhoven Airport
Credits: Henrique Craveiro on Unsplash

4. Griekenland

Als we denken aan witte huisjes, blauwe daken en katten denken we automatisch aan Griekenland. Eilandhoppen is een must voor veel mensen tijdens de zomer. Je kan vanuit Eindhoven Airport naar Athene, Corfu, Heraklion, Kos, Rhodos, Thessaloniki en Zakynthos. Stuk voor stuk prachtige plekken. Welke bestemming vanuit Eindhoven Airport kies jij?

5. Italië

Misschien wat basic, maar Italië hoort er gewoon bij. Het land heeft bijna een renaissance meegemaakt vorige zomer. Het is altijd al een populaire bestemming geweest, maar nu is het bijna abnormaal als je er nog iet bent geweest. Daardoor zijn er nu ook ontzettend veel bestemmingen op Italië. Vlieg naar Bologna, Brindisi, Catania, Milan, Bergamo, Naples, Pisa, Rome of Venice. Een hele boterham dus, maar wel stuk voor stuk aanraders. Lees hier onze tips voor de razend populaire, maar belachelijk mooie en diverse land.

Bestemmingen EIndhoven Airport
Credits: Luca Micheli on Unsplash

EuropaTheOutdoors.nlVervoer

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.