Outdoor koken is een feest met de Primus Onja Stove

door

Buiten koken wint in rap tempo veel terrein. Niet gek ook, want wat is er nu lekkerder dat jouw maaltje in de buitenlucht koken? Of dat nu op een mooie barbecue of juist op een heel klein gasbrandertje is. Gelukkig kan je met Primus alle kanten op en zorg je ervoor dat buiten koken altijd een feest is. We maken kennis met de Primus Onja Stove.

Primus Onja gasstel

Lekker buiten koken op de Primus Onja Stove

Maar buiten koken is alleen een feest als je de juiste tools hebt. Je zal jezelf vast een situatie in kunnen beelden dat je de barbecue net niet aankreeg of dat jouw gasfles net op was. Zorg er daarom voor dat je de goede voorbereidingen treft. Je neemt dus de juiste pannenset, kookstel, gasflessen en alle benodigdheden. Bij Primus ben je hiervoor aan het juiste adres, want met het juiste gevoel voor esthetiek, design en functionaliteit maak jij altijd een sterrenmaal.

De juiste outdoor gear

Buiten koken begint met het idee dat je graag in de buitenlucht een maaltje klaar wil maken. Of dat nu een vers gevangen vis is, een barbecue of misschien wel gewoon wat opwarmen tijdens een trekking. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk met bijvoorbeeld een stoeltje. Of bijvoorbeeld met een Primus cutting set. Hiermee heb je al jouw tools lekker bij de hand, zonder dat het heel veel ruimte in beslag neemt. Misschien nog een kleine koeltas voor wat koude drankjes en jouw avond kan niet meer stuk.

Primus Onja Stove

Naast de classic gasstellen, nemen we vaak de Primus Onja Stove mee op pad. Het voordeel aan de Primus Onja Stove is dat hij er fashionable uitziet, maar vooral dat het de meest compacte dubbelbrander is. En als je dus ergens lekker buiten aan het chillen bent, kan je dit gasstel erg makkelijk meenemen. Uiteraard neem je de Onja Stove niet mee op een lange trekking, want dan is hij wel iets te lomp.

Jouw nieuwe outdoor kookmaatje

De Primus Onja Stove neem je dus eigenlijk overal mee naartoe, waar je de ruimte hebt en het niet erg is om teveel te sjouwen. Perfect dus voor in het park, tijdens het vissen, een korte kampeertrip of een nachtje weg met de kano. Dankzij het functionele design, staat de Onja Stove als een huis en blijven de branders goed uit de wind. En als je het houten cover eraf haalt, kan je deze ook prima gebruiken als snij- of borrelplank. De gasflessen schroef je er vooraf al aan, zodat je die niet los hoeft mee te sjouwen. Dus alle gasflessen tussen de 100 en 450 gram met een schroefverbinding passen er eenvoudig op.

AccessoiresKamperenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.