De Skotti Grill, een échte musthave voor iedere foodliefhebber

door

Zin in een gezellig avondje met je vrienden in het park? Of ga je nog op reis? Dan is de nieuwe Skotti Grill dé perfecte go-to-grill voor jou. Deze barbecue kan je plat meenemen, is duurzaam en ziet er ook nog eens heel gaaf uit. Hij won in 2019 zelfs het Red Dot Product Design Award. Die prijs heeft de hoogwaardige gasgrill voornamelijk te danken aan het ontwerp, de bediening, het gewicht en de kwaliteit.

Skotti Grill park

Handig

Waarom is deze grill nu de perfecte grill-to-go? De grill is plat vormgegeven. Ook is hij ontzettend licht. De Skotti Grill heeft maar een gewicht van 3kg. Perfect dus om mee op pad te nemen. Hij past namelijk gewoon in je rugzak of fietstas. Verder is de grill klaar voor gebruik in slechts 2 minuten. Wel handig, met al die hongerige vrienden, familie en kinderen erbij.

handige tas

Wat kan je allemaal met de Skotti Grill?

Wat kan je er eigenlijk niet mee? Deze grill heeft ontzettend veel opties tot zijn beschikking. Zo kan je kiezen uit allerlei verschillende functies: koken, bakken, braden, grillen of stomen. Trek in een groenteburger, een kipspiesje of lekkere groentes? Het kan allemaal. Je kan er zelfs brood mee roosteren of een eitje of pizza mee bakken. De Skotti Grill is een volwaardige gasgrill. De grill heeft namelijk 2.5kW onder de kap. Dat had je niet verwacht hè? De grill komt met een praktische transsporttas. Kwetsbare ondergrond? Geen probleem. Zet de grill lekker op de tas. Je kan de transporttas namelijk gebruiken als onderlegger.

Skotti Grill onderlegger

Duurzaam

Ja, je hoort het goed. Deze grill is ook nog eens duurzaam. Hij is namelijk gemaakt van duurzaam roestvrijstaal. De Skotti Grill werkt op gas en laat geen schroeiplekken achter na gebruik. Of je nu gaat bakken op de camping, in het bos of in het park, de Skotti Grill is hiervoor perfect. De grill is ook nog eens ‘buurvriendelijk’. Hij laat geen onaangename rookgeur achter, maar alleen heerlijke etensgeuren.

barbecue natuur

Conclusie Skotti Grill

Ben jij opzoek naar een handige go-to-grill met een uitstekende kwaliteit? Dan is deze Skotti Grill zeker het proberen waard. De grill heeft ontzettend veel functies. Je kan er van alles mee koken, bakken, braden, grillen of stomen. Als laatste is deze kleine, maar fijne grill dus ook nog eens duurzaam. Een échte musthave voor alle barbecue liefhebbers.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website van de Skotti Grill.

Skotti Grill vis
GearTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.