Luister draadloos naar je favoriete muziek met Sony Linkbuds

door

Ze zijn tegenwoordig niet meer uit ons straatbeeld weg te denken: draadloze oortjes. Overal waar je gaat, zie je mensen met dopjes in hun oren, luisterend naar hun eigen muziek. Waar we vroeger de ergernis hadden van de kabeltjes die in de knoop raakten, hebben we tegenwoordig de ergernis van lege batterijen. Toch nemen we die ergernis graag voor lief, want het is toch ook wel heel handig, die draadloze oortjes. Ook Sony maakt draadloze oortjes en wij mochten deze voor jou uittesten. We vertellen je graag wat wij ervan vinden. Bonus: je kunt een setje Sony Linkbuds winnen!

Gemaakt van gerecycled plastic

Toen ik de oortjes uit de verpakking haalde, viel het meteen al op. Geen plastic in de verpakking. Het doosje en de verpakkingsmaterialen zijn geheel van papier gemaakt. Niet alleen de verpakking zelf is duurzaam, ook de oortjes zijn milieubewust. De case en de oortjes zijn namelijk gemaakt van gerecycled plastic. Dit alles draagt bij aan het doel van Sony om hun voetafdruk te verkleinen.

Pasvorm voor ieder oor

De Sony Linkbuds zijn ontworpen met verschillende oorvormen in gedachte. Het design van de oortjes zorgt ervoor dat ze comfortabel blijven zitten, wat ik ook doe. Door de harde vorm van de oortjes, kan er wel wat irritatie ontstaan in de oorschelp, met name waar het oordopje het oor betreedt. Dat is vooral bij langdurig gebruik.

De Sony Linkbuds hebben fantastisch geluid

De Sony Linkbuds hebben geweldig geluid en doen het goed in alledaagse omstandigheden. Of ik er nu mee over straat loop, naar je trein ren of in de bus zit. Het geluid is altijd helder en kan ik met de Sony app makkelijk naar mijn eigen voorkeur instellen. Meer bass of trebble? Dan is dit in een handomdraai gedaan. Dankzij het design van de oortjes kan ik ook gewoon aan het verkeer deelnemen. Auto’s worden niet gedempt en ik hoor gewoon of er iets aan komt. Je moet natuurlijk wel altijd blijven opletten.

Oordopjes met stabiele verbinding

De oortjes hebben, naast een goed geluid, ook een hele stabiele verbinding met de oortjes. Bij de meeste oortjes wordt er verbinding gemaakt met één van de twee oortjes en is het tweede oortje verbonden met het andere oortje. De Sony Linkbuds maken beide verbinding met de telefoon waardoor je altijd een stabiele verbinding hebt. Zo heb je met de Sony Linkbuds in principe een bereik van maximaal 10 meter, al werkt het toch het aller beste als je je telefoon gewoon in de buurt houdt van de oortjes.

Overige specificaties

De Sony Linkbuds hebben een maximale batterijduur van 5,5 uur wanneer je continue muziek afspeelt. Wanneer je met iemand belt heb je een maximale batterijduur van 2,5 uur en wanneer je ze niet gebruikt en alleen in hebt voor geluiddemping, heb je een maximale batterijduur van 11 uur. De oortjes zijn IPX4 waterbestendig, dus ze kunnen tegen spatwater en zweet. De Linkbuds maken gebruik van bluetooth versie 2.5 en is oplaadbaar met een USB-C kabel via de case.

Ook leuk aan de Sony Linkbuds: dankzij de geavanceerde technologie kan je de muziek bedienen door voor je oor te tikken. Zelf had ik hier wat meer moeite mee, maar dat is eenvoudig op te lossen door op de Linkbud zelf te tikken.

Eindbeoordeling Sony Linkbuds

De Sony Linkbuds zijn zeker geen slechte oortjes en ik raad ze dan ook zeker aan. Ik zou van tevoren wel proberen of de oortjes comfortabel voor jou zitten. Zo voorkom je dat je een product koopt dat je daarna niet meer gaat dragen.

Bonus: Sony Linkbuds winnen

Ben jij helemaal enthousiast geworden van de Linkbuds? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Jij maakt namelijk kans om deze oordopjes te winnen. Het enige wat jij hoeft te doen is reageren onder dit artikel met waarom jij de Sony Linkbuds wil winnen. Wij maken de winnaar op 5 april 2022 bekend.

Niet wachten op de winactie en meteen deze oortjes kopen? Dat kan:

EntertainmentReviewsTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

8 reacties. Reactie plaatsen

 • Gwendolyn De Deyne
  31 maart 2022 13:24

  Waarom ik deze oortjes Zou willen winnen?
  Heel eenvoudig, ze zijn gemaakt van gerecycleerd plastiek. Sinds dit jaar , ben ik enorm bezig met mijn huisvuil volledig te recycleren en het is echt ongelofelijk, hoe weinig nog in mijn witte huisvuilzak terecht komt. Ik Ben er echt mee.bezig. ik sport ontzettend graag, ik loop en fiets enorm graag. Als.ik niet in de natuur loop, en zware trainingen af te werken zijn, zorgt muziek voor de ideale mix tussen inspanning en ontspanning. Ik heb oortjes maar geen draadloze en zonder haarband vallen die uit mijn oren, heb kleime.schelpjes 🙂 deze Sony lunkbuds zijn water en zweetdicht en Lange batterijduur! En nog steeds veilig in het verkeer!
  Dus ideaal voor.mij !

  Beantwoorden
 • Ik wilde graag winnen omdat ik net weer begonnen met hardlopen, om mijn gezondheid na lange tijd kwakkelen weer te versterken!

  Beantwoorden
 • Heerlijk om je soms af te sluiten van de buiten wereld, om te kunnen ontspannen in de natuur, met een rustig muziekje aan. Ook voor het mediteren zal dit een aanwinst zijn.

  Beantwoorden
 • Voor ❤️❤️?actie voor de hartstichting naar Berlijn in 5 dagen fietsen, 150 km/dag.
  Daarbij kan ik wel wat muziek gebruiken?

  https://berlin.cyclevoorjehart.nl/pauline-hogenbirk-hupkes-cycle-berlin-2022

  Beantwoorden
 • Tars Claesen
  1 april 2022 20:28

  Deze oordopjes zouden o zo handig zijn! Mijn huidige oordopjes (niet draadloos) werken niet goed omdat er een stukje van de aansluiting in m’n gsm kapot is, en deze dus niet meer goed blijft steken. Het kabeltje dat er altijd aan bengelt is ook best irritant. Althans een top actie dit!

  Beantwoorden
 • Anika Schulte
  4 april 2022 14:23

  Ik het een top initiatief vind van Sony om voor gerecyclede producten te kiezen! Met die gedachte zal ik nog meer kunnen genieten van de muziek die ik luister als ik ga sporten of in de natuur ben! ?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.