De The North Face Borealis Classic is de perfecte rugzak

door

Niets is zo belangrijk als de perfecte gear tijdens jouw avontuur. En of dat avontuur nu een uitdagende hike, wintersport, huttentocht of een fietstocht naar jouw werk of school is, de The North Face Borealis Classic is de perfecte metgezel. Maak kennis met de rugzak die voor élk doel geschikt is.

The North Face Borealis Classic

The North Face kennen we ondertussen al een tijdje vanwege de uitstekende outdoor gear. Van jassen tot in dit geval letterlijk, tassen. Tijdens onze outdoor trip door Europa testten we de The North Face Borealis Classic rugzak uitbundig. We kunnen wel stellen dat de tas veel heeft doorstaan. Na lange hikes, via ferrata, kanoën en mountainbiken is de tas nog vrijwel als nieuw. En ook de spullen die erin zaten waren optimaal beschermd.

The North Face Borealis Classic 2

Bescherming

Bij de aanschaf van een rugzak, kijken we altijd naar enkele punten. Hij moet lekker zitten, goede ondersteuning geven, op meerdere punten verstelbaar zijn, genoeg ruimte bieden, een drinkfles (liefst twee) opbergen aan de buitenkant en de spullen die erin zitten beschermen. The North Face Borealis Classic scoort op alle punten erg goed. Zo goed, dat hij voortaan onze dagelijkse tas is geworden. Van huis naar kantoor, maar ook van huis naar het outdoorleven. Hij fungeert namelijk perfect als een daypack.

Opbergen

Niets is zo erg als een rugzak hebben, waar je altijd alles in kwijt bent. Gelukkig biedt The North Face Borealis Classic voldoende vakken en zakken, om alles uitstekend te beschermen en niet meer kwijt te raken. Zo stop je jouw laptop in het 15″ laptopvak en is er voor de echte digital natives ook nog beschermende ruimte voor een tablet. Ook is er een haakje, waar je je sleutels aan kan vastmaken en is er een ‘georganiseerd’ vak, waar je allerlei vakjes en zakjes hebt. Perfect voor een wandelkaart, pennen, kleingeld en opladers. Verder is de tas 29 liter groot, dus kan je er echt voldoende in kwijt. Daarnaast is er natuurlijk gedacht aan het opbergen van drinkflessen aan de zijkant van de tas.

Ondersteuning

Last van je rug krijgen, is het laatste waar je op zit te wachten. Gelukkig kan je met The North Face Borealis Classic alle kanten op. Zo kan je de opvouwbare heupband gebruiken als je hem echt nodig hebt. Een borstband geeft nog wat extra ondersteuning en zorgt ervoor dat de tas stevig blijft zitten. Gebruik je de 29 liter inhoud van de tas niet helemaal, dan kan je de zogenaamde compressiebanden aantrekken en is de rugzak in een keer een stuk slanker. Uiteraard kan je die compressiebanden ook gebruiken om spullen aan te hangen. Dankzij de FlexVent schouderbanden en het luchtige mesh, hou je een redelijk koele rug en ben je maximaal voorzien van alle comfort. Kopen doe je hier!

RugzakkenThe North FaceTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel