Wintersport naar Les Arcs, ga jij mee?

door

Je wist misschien dat het mannen lifestyle magazine Manify ons broertje is. En Manify staat naast de geweldige website, ook bekend om de populaire vrijdagmiddagborrels. Na eerdere succesvolle edities in ‘s-Hertogenbosch, Utrecht en Eindhoven, is het tijd voor iets totaal anders. Namelijk: wintersporten! En dat past natuurlijk weer uitstekend bij onze website. Ga jij mee op wintersport naar Les Arcs?

Wintersport naar Les Arcs

Wintersport naar Les Arcs

Wintersport naar Les Arcs met Manify en ons is niet een normale wintersport. Één week lang feest in de sneeuw. Uiteraard sta je elke dag op de piste, geniet je van de mooiste feesten van Terug Naar Toen, après-ski borrels en zoveel meer! Les Arcs in de Franse Alpen is een prachtig groot gebied met meer dan 400 kilometer skipistes. En in april ligt daar nog meer dan voldoende sneeuw en is er veel kans op zon.

MANIFY: Out of Office goes wintersport

De wintersport naar Les Arcs wordt georganiseerd door Manify en GoBlanco. Je kan er dus vanuit gaan dat alles tot in de puntjes is verzorgd!

Win een gratis wintersport naar Les Arcs voor 2!

Uiteraard geven we ook iets weg! Maak kans op een wintersport naar Les Arcs voor 2 personen! Dat betekent; een midweek naar Les Arcs in een viersterren appartement (gedeeld), toegang tot alle feestjes én een skipas voor twee! Kans maken? Check Instagram of Facebook, uiteraard kan je bij beide meedoen om jouw kansen te vergroten. De winactie loopt van 26 december tot en met 1 januari 2019 12u.

MANIFY: Out of office Snowtrip 2019

30 maart 2019 – 6 april 2019

Bel jouw skivrienden, schrijf je in en wij regelen de rest, inclusief:

⛷ 6 dagen skipas // 425 kilometer piste
? Luxe appartement 4*+
? MANIFY: Out of office après ski feesten
? BBQ met borrel op de piste
? DJ’s
? De lekkerste drankjes
? Toffe samenwerkingen
?? Terug Naar Toen après ski feesten

Ga je mee?

Check het volledige programma op onze speciale GoBlanco x Manify pagina en schrijf je in. Volg het Facebookevent en Instagram en blijf op de hoogte! Stuur ons een berichtje als je vragen hebt.

AlpenBergenEuropaFrankrijkTheOutdoors.nlWintersporten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.