Koken op hoog niveau met de Campingaz 600 SG

door

Koken is voor velen elke dag weer een nieuwe uitdaging. De een vindt het fantastisch, de ander vindt het de minste activiteit. En zo is het op de camping niet anders. Je kan er natuurlijk voor kiezen om elke dag uit eten te gaan. Maar geef nou toe; er gaat niets boven koken op de camping. Mits je de juiste uitrusting hebt. En met een Campingaz 600 SG kook ook jij op hoog niveau.

Campingaz 600 SG

Voor Nederlanders is Campingaz niet meer weg te denken uit de kampeerwereld. Niet gek ook, want al sinds eind jaren 40 maakt het Franse bedrijf de alom bekende blauwe gasflessen en -patronen. Nadat de gasflessen de weg naar de consument hadden gevonden, ging Campingaz voor meer producten. Zo kan je er nu barbecues, gaslantaarns, koelboxen en natuurlijk kookstellen van kopen. En in de categorie van kookstellen heeft Campingaz weer een pareltje ontwikkeld, genaamd Campingaz 600 SG.

Koken in de natuur

De Campingaz 600 SG is uitermate geschikt voor alle kookactiviteiten in de natuur. Zo kan hij standaard bij jouw kampeerspullen, maar is hij perfect te gebruiken bij een dagje in het park of tijdens het vissen. Het voordeel van de Campingaz 600 SG is dat je hem eenvoudig in kan klappen en met één hand kan dragen. Hij weegt dan zonder gasfles wel ruim 10 kg. De Campingaz 600 SG heeft enkele handige snufjes, zoals plankjes aan de zijkant, telescopische poten en een opbergnet. En de elektrische ontbranding zorgt ervoor dat je dus geen aanstekers meer hoeft mee te nemen.

Gas erop

Dankzij de twee krachtige 2200 Watt Xcelerate branders is de Campingaz 600 SG niet bepaald een lichtgewicht. Je kan de branders volledig regelen, maar dankzij de Xcelerate is soms het laagste vuurtje zelfs iets té veel. Daar moet je even rekening mee houden tijdens het koken en dan kan je alleen maar genieten van de krachtige branders. Daarnaast is de Campingaz 600 SG uitgerust met verschillende kookopties. Je kan de roosters gebruiken om groenten en vlees heerlijk te grillen, maar de pannendragers gebruiken om een heerlijk gerecht uit pannen te maken.

Essential

Wat ons betreft mag dit gasstel niet ontbreken in jouw kampeeruitrusting. Hij heeft tijdens onze Europatrip ontzettend veel plezier opgeleverd. Niet meer improviseren op één klein pitje of tientallen minuten wachten totdat je een liter water hebt gekookt. Nee, met de Campingaz 600 SG kan je heerlijk op de gewenste hoogte koken en de lekkerste gerechten op de camping maken. Voor een kleine €170 is dit kooktoestel de jouwe.

CampingazKamperenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.