Ga op fotografie avontuur in het ruige IJsland

door

IJsland is steeds populairder en dat met goede reden! Landschappen alsof je op de maan bent, watervallen van meer dan honderd meter hoog en verborgen kloven waarin je je op een ware ontdekkingsreis waant. Een land als IJsland leent zich natuurlijk perfect voor de combinatie tussen fotografie en avontuur. En dat is precies waar de reis Into the Highlands zich op focust. Georganiseerd door Chris König van TheAdventurizer ga je gedurende een week op zoek naar adembenemende (afgelegen) fotolocaties om alles te leren over fotografie én het bewerken van je foto’s. Buiten alle vaardigheden om, is het belangrijkste doel van de reis nog steeds het beleven van één groot avontuur.

fotografie avontuur IJsland Chris Konig foto (5)

Fotografie avontuur in IJsland

Wat houdt de reis in?

De diversiteit van IJsland biedt de perfecte basis voor een uitgebreid fotografie avontuur. De reis vindt plaats van 20 tot 25 augustus 2019. Er is ruimte voor vier deelnemers, om ervoor te zorgen dat er genoeg tijd is voor individuele aandacht en focus op de dingen die jíj wilt leren en ervaren! We maken gebruik van een omgebouwde Land Rover Defender, met de mogelijkheid om ons over rivieren en in meer afgelegen gebieden zoals Thorsmörk, Thakgil en Landmannalaugar te brengen. Zo heb je het rijk voor jou alleen en ervaar je een kant van IJsland die verder gaat dan alleen de bekende highlights.

Overnachten

Om het avontuurlijke gehalte te vergroten, zal er een deel van de tijd worden overnacht in robuuste hutten, maar er worden ook tenminste twee nachten gekampeerd. Tijdens het kamperen ben je nog dichter bij de natuur, onder de sterrenhemel en ondergedompeld in de buitenelementen. Tegelijkertijd zal er ruim de tijd worden uitgetrokken om lekker warm binnen aan je nabewerkingsvaardigheden te werken en om uitgebreide theoretische kennis over fotografie te krijgen.

Fotografieworkshop

De workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in de combinatie van fotografie en avontuur! Of je nu een beginner bent, of juist meer ervaren. IJsland zal de perfecte omgeving zijn om je vaardigheden aan te verbeteren. Er is continu gelegenheid voor het stellen van vragen, waardoor ieder op zijn of haar manier progressie kan maken!

Meer informatie

Van 20 tot 25 augustus zal de reis naar IJsland plaatsvinden. De reis kost €1799 en daarbij zijn 6 dagen fotografie training inbegrepen, net als de accommodatie, het transport in IJsland en alle maaltijden. Ook ben je van harte welkom om de dag voor aanvang van de reis deel te nemen aan een basiscursus in Reykjavik. Je leert dan de belangrijkste tips en tricks qua fotografie, om te zorgen dat je helemaal klaar bent voor de reis! Zie jij dit fotografie avontuur in IJsland wel zitten? Je vindt meer informatie op www.adventurizer.com/into-the-highlands en je kunt je hier ook meteen inschrijven. In de week van 20 tot en met 25 mei krijg je 15% korting als je bij het bestellen invult dat je via The Hike bij de reis bent gekomen. Je betaalt dan geen €1799, maar €1529!

fotografie avontuur IJsland Chris Konig foto (6)

IJslandse aanrader

Heb je deze fotografie reis gemist, dan is IJsland nog steeds een grote aanrader om te hiken en de mooiste foto’s te maken. Een aanrader om prachtig IJsland te bewonderen is het lopen van de Laugavegur trail.

EuropaFotografieGeorganiseerde reizenIJslandTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.