Stijlvolle dorstlessers van Hydro Flask voor zomer 2019

door

De veelvoudige prijswinnaar en Amerikaanse fabrikant van vacuümgeïsoleerde drinkflessen heeft zijn nieuwe kleurenpalet voor de zomer van 2019 aangekondigt. Het bedrijf Hydro Flask heeft deze kleuren uitgekozen aan de hand van de trendkleuren van Pantone. De geliefde klassieke kleuren zijn uiteraard nog steeds verkrijgbaar. De consument wordt het juist lastiger gemaakt en moet nu de keuze maken tussen vier nieuwe, stijlvolle kleuren.

Stijlvolle dorstlessers van Hydro Flask voor zomer 2019

De nieuwe flessen van 621 milliliter zijn net als de klassieke kleuren verkrijgbaar met een standaard opening (standard mouth genoemd) of met een brede opening (wide mouth genoemd). Hierdoor kan je ze gebruiken als drinkfles, koffiebeker, voedselcontainer of bierbeker. Met de verschillende afsluitmogelijkheden kan jij zelf een persoonlijke Hydro Flask samenstellen om de fles zo geschikt te maken voor ieder soort avontuur.

De typische drie T’s

Alle hard goods-producten van Hydro Flask staan bekend om de typische drie T’s. Zo ook bij collectie voor de zomer van 2019. De eerste ‘T’ heeft te maken met de temperatuur. Dankzij de dubbelwandige vacuüm-isolatietechnologie TempShield™ blijft de temperatuur van je drankje hetzelfde. Geen condensatie, geen temperatuuroverdracht aan de buitenzijde. Koude dranken blijven zelfs 24 uur ijskoud en warme dranken blijven tussen de 6 en 12 uur lang heet.

De tweede ‘T’ staat voor de taste. Ieder product wordt namelijk gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Dit metaal is zo zuiver dat er geen geuren of smaken van andere dranken worden overgedragen. Toch wel fijn dat het water van vandaag niet smaakt naar die cappuccino van gisteren.

De laatste ‘T’ staat voor transport. Hydro Flask ontwikkelde namelijk zelf een poedercoating die bijzonder veel grip biedt. Dit zorgt ervoor dat de fles bij zweterige avonturen niet uit je handen glipt. Daarnaast kan je met behulp van de stevige Flex Cap-hendel de fles gemakkelijk voor een lange periode dragen.

Wij kunnen niet wachten tot de zoete zomerkleuren deze zomer verkrijgbaar zijn!

Winactie – gesloten

Wil jij kans maken op zo’n gave Hydro Flask? We geven er enkele weg. De winnaars zijn: Patrick Stam en Marrit de Jong!

hydro flask
Foto: Hydro Flask

AccessoiresMerkenTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel