Credits: That's Her Business - Unsplash

Een reisdagboek om jouw avonturen in op te slaan: dit zijn de allerleukste

door

Wanneer je graag en veel reist, maak je de gaafste dingen mee. Natuurlijk sla je dit op als herinneringen, maar het is toch zonde als deze door alle nieuwe ervaringen uiteindelijk weer verloren gaan. Een hele handige én leuke manier om dit te voorkomen is het gebruik van een reisdagboek. Op die manier kun je jouw reizen eenvoudig documenteren, zodat je dit later altijd terug kunt lezen.

Reisdagboek top 5

Er zijn heel veel verschillende reisdagboeken, waardoor het moeilijk kan zijn om te bepalen welke het beste bij jou past. Zo kun je kiezen voor een digitaal dagboek, zoals Polarsteps. Maar ook voor een hardcopy dagboek, waar je van alles in kunt schrijven en plakken. Om de keuze wat makkelijker te maken, hebben wij een overzicht gemaakt van de allerleukste reisdagboeken.

De overzichtelijke Travel Journal van Fitly

Het eerste reisdagboek dat we je zeker aanraden is de Travel Journal van Fitly. Hij is niet alleen heel mooi, maar ook nog eens heel overzichtelijk. Zo heb je praktische afstreeplijstjes waarmee je op een rijtje kunt zetten wat je wil doen tijdens je reis en wat je mee moet nemen. Verder geeft de Travel Journal je de mogelijkheid om jouw reis zo goed mogelijk te plannen door je vluchten en reserveringen te noteren.

Naast deze praktische onderdelen, wil je natuurlijk ook jouw ervaringen en avonturen kunnen documenteren. De Travel Journal biedt je verschillende mogelijkheden om dit te doen. Verder heeft dit reisdagboek stevige pagina’s zodat hij niet snel zal beschadigen tijdens de reis, wat natuurlijk ook een groot pluspunt is.

Travel Journal van Fitly.

Het Travel reisdagboek met vintage uitstraling

Wanneer je meer van een vintage look houdt, kun je misschien beter voor het Travel Reisdagboek kiezen. In dit mooie boekje kun je naast het noteren van jouw avonturen ook gebruikmaken van handige informatie. Zo bevat het Travel Reisdagboek informatie met betrekking tot belangrijke adressen, munteenheden, talen, kaarten en zelfs de telefoonnummers en adressen van zowel de Nederlandse als de Belgische ambassades.

Ook in dit reisdagboek vind je handige onderdelen, zoals een checklist en een tijdtabel. Het Travel Reisdagboek is enorm uitgebreid, superhandig en heeft daarnaast ook nog eens een echte vintage uitstraling.

Het handige travelbook van A-Journal

Het travelbook van A-Journal ziet er super elegant uit en is ook mega handig. Je kunt er al jouw reisverhalen in kwijt, zodat je deze nooit vergeet. Naast het vastleggen van herinneringen, kun je het boek ook gebruiken om nieuwe reizen of weekendjes mee te plannen. De overzichtelijke indeling van het boek maakt dit een piece-of-cake.

Iets anders wat je vast kunt leggen in het travelbook, zijn tips die je tijdens je reizen hoort of zelf bedenkt na aanleiding van jouw ervaringen. Wat ook superleuk is aan dit reisdagboek, is dat er genoeg ruimte is voor bijvoorbeeld foto’s en andere aandenken, zoals tickets, kaarten of bonnetjes. Daarnaast zit er een envelop in het boek, waar je al deze dingen ook in kwijt kunt. Dit alles maakt het een supermooi én handig reisdagboek dat we je zeker aanraden.

Het reisdagboek van A-Journal.

Het compacte Capitool Reisdagboek

Met het Capitool Reisdagboek kun je van alles documenteren. Naast het beschrijven van jouw ervaringen, kun je ook allerlei andere informatie op een overzichtelijke manier ordenen. Denk hierbij aan de mooiste hotspots en plekken die je hebt bezocht, de restaurants waar je hebt gegeten, de hotels waar je hebt overnacht en de uitgaven die je hebt gedaan.

Een groot voordeel van dit reisdagboek is dat hij lekker compact is en dus niet veel ruimte inneemt in je bagage. Wanneer je van praktisch en overzichtelijk houdt, past dit reisdagboek zeker bij jou.

De kleurrijke Travel Journal ‘I Was Here’

Als je houdt van kleurrijke illustraties en leuke weetjes en ideeën, is de Travel Journal ‘I Was Here’ precies wat je zoekt. Dit bijzondere reisdagboek zit vol met mooie tekeningen en details die je normaal gesproken over het hoofd ziet tijdens je reis. Je kunt het eigenlijk ook zien als een reisgids. In het boek vind je namelijk niet alleen ruimte om jouw eigen ervaringen in op te schrijven. Hij zit ook vol met reizen en verkenningstochten die je kunt doen door de steden die je bezoekt. Verder staan er interactieve ideeën in waarmee je jouw ontdekkingen op een leuke manier kunt documenteren.

De gids geeft je de mogelijkheid om veel verschillende informatie vast te leggen. Ook bevat het boek een zakje waarin je jouw documenten kunt bewaren. Het is een zeer uitgebreid reisdagboek dat je de mogelijkheid geeft om allerlei zaken rondom jouw reizen op een leuke en creatieve manier vast te leggen.

Het perfecte reisdagboek voor jou

Hopelijk hebben we je met bovenstaande lijst kunnen inspireren voor het aanschaffen van een reisdagboek. Er zijn verschillende soorten reisdagboeken waarmee jij jouw ervaringen kunt vastleggen, zodat je ze nooit vergeet. Welke het beste bij je past hangt helemaal van jouw wensen en voorkeuren af. Denk goed na over wat je vast wil leggen en welke informatie je allemaal kwijt wil kunnen in het reisdagboek. Wanneer je jouw perfecte boek hebt gevonden kun je beginnen met het documenteren van al jouw fantastische reiservaringen en -avonturen.

AccessoiresGearTheOutdoors.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.