Canoe Tribe, de mooiste familie kanotocht in Zweden

door

Heb jij al plannen voor een zomer vakantie met de kinderen dit jaar? Hoe heerlijk is het om in de zomer met het hele gezin of de kinderen lekker de natuur in te trekken, vanaf je bootje de Zweedse natuur bewonderen en van plek naar plek kanoën. De kinderen kunnen lekker meedoen en kijken hun ogen uit naar de prachtige wilde natuur die er te zien is, een biologieles die ze lang bij zal blijven! Met Canoe Tribe peddel je met het hele gezin een week lang door deze epische wildernis afgewisseld met leuke activiteiten in de avond speciaal voor de kids.

Er zijn nog een paar plekjes vrij voor Canoe Tribe dit jaar. Boek hier je trip bij Travelbase.
The Canoe Tribe
Credits: Travelbase

Een week peddelen in de Zweedse wildernis

Alhoewel het super tof klinkt om met je kinderen de natuur in te trekken, is het zonder begeleiding best een onderneming. Wat neem je mee? Welke route ga je doen? Met dit concept van Travelbase wordt dat stukje alvast voor je opgelost. Met een Canadese kano ga je een week op pad door de Zweedse natuur volgens een uitgezette route. Dit zijn grote kano’s, wat betekent dat je zowel met volwassenen als de kids samen in één kano kunt. Doordat je met zijn allen fysiek bezig bent is het de ultieme manier om samen op pad te zijn, teamwork is namelijk wel nodig.

Credits: Travelbase

Zwemmen en kampvuurtje stoken met Canoe Tribe

Bij The Canoe trip, een andere reis van Travelbase, ligt de focus vooral op het kanoën en wildkamperen, je ervaart de ultieme vrijheid op het water. Maar omdat een hele dag kanoën voor kinderen wel erg lang kan zijn heb je met Canoe Tribe meer activiteiten die je kunt doen. Ultieme outdoor skills leer je tijdens het maken van een kampvuur, broodjes bakken, leren vissen, of lekker een duikje nemen in het frisse water. Voor iedere leeftijd zijn de activiteiten aangepast, dus voor iedereen wat wils.

Sterren kijken op de natuurcamping van Canoe Tribe

Na een dag varen zit je waarschijnlijk heerlijk op te warmen bij het kampvuurtje in de avond. Je slaapt namelijk tijdens de trip op natuur campings, waar je zelf een vuurtje mag stoken bij je tent. Toch een soort wildkampeer ervaring dus, maar wel met het gemak van de camping. En nog één voordeel: in de avond zorgen de rangers voor een activiteiten programma voor de kinderen. Kun jij nog even met de beentjes omhoog van de sterren genieten.

Er zijn nog een paar plekjes vrij voor Canoe Tribe dit jaar, boek je plek bij Travelbase.
The Canoe Tribe

EuropaKamperenKano & kajakNationale ParkenNatuurgebiedenTheOutdoors.nlTravelbaseZweden

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.