Ontdek de onderwaterwereld met het transparante supboard van LOEVA

door

Eén van onze favoriete bezigheden is suppen. Vooral in de zomer is het heerlijk om lekker op je supboard te dobberen. Inmiddels supten we al op verschillende plaatsen in Nederland en Italië. We zijn ervan overtuigd dat je op het water de mooiste plekjes kan ontdekken. Nu komt LOEVA met een transparant supboard dat je sup-ervaring naar een hoger level tilt! Je kunt nu namelijk ook de mooiste plekken onderwater ontdekken.

supboard transparant

Een transparant supboard

Stel je voor, je bent op reis in de Italiaanse Trentino en je gaat een dagje naar het Ledromeer. De beste manier om het meer te ontdekken is natuurlijk door te suppen. Hoe vet zou het dan zijn als je een transparant board zou hebben? LOEVA maakt deze droom werkelijkheid en heeft een transparant supboard ontworpen. Naast de prachtige omgeving kan je de onderwaterwereld nu ook bewonderen via een doorzichtige board. Je kan zelfs voortaan ook ’s nachts op sup avontuur want er zitten LED-lichten gebouwd in het board. Dit belooft wat.

Een nachtelijk sup-avontuur

Het transparante board opent een hele nieuwe ervaring binnen de supwereld. Je kan voortaan midden in de nacht op een heel bijzonder sup avontuur. Het geprojecteerde licht van de ingebouwde Ledlampen trekt vissen aan en de koraalkleuren worden vergroot. Dit zorgt voor magisch spektakel!

Supboard nacht

Materiaal supboard

Het supboard is gemaakt van ultra-transparant materiaal. Hierdoor opent er een venster naar de oceaan en word je ondergedompeld in de onderwaterwereld. De randen van het board zijn gemaakt van carbon, dit zorgt voor stabiliteit en een lichtgewicht supboard. De biometrische vin geeft het board een dynamische aandrijving. En niet te vergeten, de dubbele rij van ledverlichting onder het bord. De LED’s maken een lichtkrans met een bereik van 15 meter. Zo kan je ook ’s nachts urenlang door het donker peddelen.

Specificaties

  • Lengte board: 329cm
  • Breedte board: 78cm
  • Gewicht board: 19,9kg
  • Niveau: beginner tot gevorderd
  • Type verlichting: Ultra White LED’s
  • Bereik: tot 15 meter
  • Batterijduur: 3 uur
  • Power: LifePo4 Battery

Over LOEVA

LOEVA is het bedrijf achter het transparante Supboard. De makers zijn 3 jaar bezig geweest met de ontwikkeling van het board. Bij LOEVA hechten ze veel waarde aan natuur en ze gaan er dan ook voorzichtig mee om. Hun producten worden zo duurzaam mogelijk gemaakt. Zo hebben ze een samenwerking met Reefscapers. Ieder Supboard dat verkocht wordt, draagt bij aan het herstellen van de koraalriffen in de oceaan. Zo is het transparante board ook nog een milieubewuste keuze.

SupTheOutdoors.nlWatersporten

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.